• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

11.12.2019

07:43

MAGLA I KIŠA OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ! Vozače očekuju tmurno vreme i klizavi kolovozi!

Vesti

MAGLA I KIŠA OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ! Vozače očekuju tmurno vreme i klizavi kolovozi!

Podeli vest

Magla, kiša, tmurno vreme, mokri i klizavi kolovozi danas otežavaju vožnju u Srbiji, saopštio je Auto-moto savez Srbije

Mokre kolovoze danas treba očekivati u istočnim i jugoistočnim krajevima Srbije, dok slabe snežne padavine, iz RHMZ najavljuju u planinskim predelima, a očekuju se na područje Zlatibora, Sjenice i Kopaonika.

Dobra vidljivost je jedan od osnovnih uslova za bezbedno i sigurno putovanje, međutim, iz AMS S upozoravaju da ovaj period godine donosi najmanje dnevne svetlosti u godini, koja je za skoro devet sati manja u odnosu na one najduže dane u letnjim mesecima.



Nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima na graničnim prelazima u Srbiji, kao ni na naplatnim rampama.

Kamioni na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju deset sati, na Kelebiji pet sati, a na Batrovcima i na prelazu Bačka Palanka osam.

Na Sremskoj Rači i na Preševu kamioni čekaju četiri sata, na Bezdanu i Gradini tri sata, a na prelazu Bogojevo Rača dva sata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set