ZIMA POKAZUJE SVOJE PRAVO LICE! Danas u Srbiji mraz, slab sneg, temperatura do 4 stepena

Tanjug

06:58 Srbija 0

Tanjug/Informer.rs | 30. 12. 2019.

ZIMA POKAZUJE SVOJE PRAVO LICE! Danas u Srbiji mraz, slab sneg, temperatura do 4 stepena

U Srbiji ujutro slab i umeren mraz, mestimično magla ili niska oblačnost koja će se ponegde u nižim predelima i kotlinama zadržati i pre podne. Tokom dana biće umereno oblačno, na severu sa sunčanim periodima, a na jugu ujutro i pre podne oblačno sa slabim snegom, saopštio je RHMZ

Jutarnja temperatura biće od -6 do -2 stepena, a najvisa dnevna od -1 do 2 stepena, u Negotinskoj Krajini oko 4 stepena.

U Beogradu će ujutro biti slab mraz i oblačno. Posle podne postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, severozapadni.

Jutarnja temperatura od -5 do -3, najvisa dnevna oko 1 stepen.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, jutra hladna sa slabim i umerenim mrazem, u nižim predelima i maglom mestimično. U većini dana suvo vreme. U sredu u brdsko -planinskim predelima, a krajem perioda i u ostalim delovima zemlje mestimično sa snegom. Dnevna temperatura od utorka malo iznad prosečnih vrednosti.
 



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]