• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Užice - oglasna tabla

16.01.2020

18:31

STRAHINJA IZ UŽICA IMA VELIKO SRCE! Svoj rođendanski poklon odneo deci oboleloj od celebralne paralize! POTEZ OVOG DEČAKA VRAĆA VERU U LJUDE!

Vesti

STRAHINJA IZ UŽICA IMA VELIKO SRCE! Svoj rođendanski poklon odneo deci oboleloj od celebralne paralize! POTEZ OVOG DEČAKA VRAĆA VERU U LJUDE!

Podeli vest

Dečak nije veliki, ali je njegovo srce ogromno

Strahinja Gogić iz Užica ima samo osam godina, ali i srce velikog čoveka. Ovaj dečak odrekao se poklona za svoj rođendan, kako bi pomogao svojim vršnjacima obolelim od cerebralne paralize.

Ovaj drugak je juče, 15. januara, pravio rođendan za drugare, ali ih je pre toga zamolio da mu umesto poklona donesu novac, koji on želi da donira deci oboleloj od cerebrale paralize, prenosi Užice-oglasna tabla.

Foto: Užice - oglasna tabla

Ovog jutra on je vršnjacima taj poklon i odneo. Oduševljena i raznežena njegovim postupkom ostala su i deca i medicinsko osoblje koje se o njima brine. Rekli su da je Strahinja sigurno jedinstven slučaj u Srbiji.

Mali, veliki čoveče, hvala ti za ovako dobro srce i ovako divan primer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set