• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

29.01.2020

07:00

PONESITE KIŠOBRAN! Danas promenljivo oblačno, ponegde kratkotrajna kiša

Vesti

PONESITE KIŠOBRAN! Danas promenljivo oblačno, ponegde kratkotrajna kiša

Podeli vest

U Srbiji će danas ujutru na jugu i istoku biti oblačno, mestimicno s kišom, na planinama sa snegom, u ostalom delu pretežno vedro, a u nižim predelima, po kotlinama i duž rečnih tokova s maglom

Tokom dana promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom. Vetar slab promenljiv.

Jutarnja temperatura od 0 do četiri stepena, a najviša dnevna od osam do 12.

Uveče i tokom noći novo prolazno naoblačenje sa severa mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Šrbije.

U Beogradu ujutru oblačno uz postepeni prestanak padavina. Tokom dana promenljivo oblačno, uz mogućnost kratkotrajne kiše.

Vetar slab promenljiv.

Jutarnja temperatura od jednog do tri stepena, a najviša dnevna oko devet.

U toku noći novo prolazno naoblačenje s kišom.

Narednih dana umereno oblačno sa sunčanim periodima i temperaturom iznad proseka za ovo doba godine, samo u petak uz više oblačnosti na severu i istoku sa slabom kišom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set