• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

04.02.2020

14:31

DIVLJI VEPAR NASRNUO JE NA LOVCA, RASPORIO GA KLJOVAMA, ko zna šta bi bilo DA NIJE BILO NJE! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Vesti

DIVLJI VEPAR NASRNUO JE NA LOVCA, RASPORIO GA KLJOVAMA, ko zna šta bi bilo DA NIJE BILO NJE! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Podeli vest

Da biti lovac nije nimalo lako, najbolji je dokaz Vojkan Andrić iz Pranjana kome je ovaj hobi mogao doći glave, kad ga je prilikom lova napao divlji vepar i naneno mu teške telesne povrede

- Pokušao sam da ga odstrelim, a on je pobegao oko deset metara od mene, mislio sam da nisam uspeo i da mi je umakao, međutim samo se odjednom pojavio iza mene, skočio i rasekao me kljovama. Naneno mi je povrede po nogama, ali sve je dobro kad sam uspeo da izvučem živu glavu - kaže Vojkan za RINU.

Foto: RINA

Iz čeljusti divljeg vepra Vojkan se jedva spasio, a borbi sa pomahnitalom zveri najviše mu je pomogla keruša koju u lov uvek vodi sa sobom.

 - Da nije bilo nje ko zna da li bih ja sada uopšte bio živ. Ona ga je napadala i uspeo sam nekako da se izvučem iz njegovih čeljusti i da ga odstrelim - kaže Vojkan.

Foto: RINA

 Međutim, ovaj događaj nije obeshrabrio suvobroskog lovca, tako da će opet sa kerušom i lovačkom puškom na ramenu uživati u svom hobiju, za koji kaže, da kad jednom uđe u krv nema odustajanja bez obzira na sve opasnosti koje vrebaju u šumi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set