• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. J.

07.02.2020

12:34

KAMION KOJI POSIPA SO SE ZAGLAVIO U KANALU PORED PUTA, pala je noć, a onda se dogodilo nešto potpuno neočekivano!

Vesti

KAMION KOJI POSIPA SO SE ZAGLAVIO U KANALU PORED PUTA, pala je noć, a onda se dogodilo nešto potpuno neočekivano!

Podeli vest

Sa kamiona koji posipa so na kolovozu, a koji je od juče zaglavljen u selu Džigolj nadomak Prokuplja, nestali su akumulatori

Ono što je najzanimljivije je da je tokom noći ostavljen čuvar kod vozila koje su tokom prethodnog dana pokušavali neuspešno da izvuku, ali i pored toga neko se potrudio da skine oba akumulatora i uspeo je u tome!

- Kako sam čuo kazniće vozača, odnosno ovog čoveka koji je trebalo da ostane kraj kamiona i celu noć dežura, iako je napolju bio ozbiljan minus - potvrdio nam je meštanin sela. 

DRAMA USRED OLUJE! VETAR PREVRNUO KAMION! Drugi kamion naišao u susret i... (FOTO)

Kako kaže, najverovatnije su lopovi vrebali i pretpostavlja se da su skinuli akumulatore oko ponoći, jer se tada izgubio GPS signal. 

Kamion se juče zaglavio u samom selu, kada je išao iza vozila koje je čistilo put i bacao so. On je soslovno skliznuo sa puta u obližnji kanal i tu ostao zaglavljen sve do sada.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set