• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

18.02.2020

08:17

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! OVO SE DEŠAVA U SRBIJI! Jezive scene u Odžacima, nepodnošljiv smrad, GRAĐANI U STRAHU ZA ZDRAVLJE!

Vesti

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! OVO SE DEŠAVA U SRBIJI! Jezive scene u Odžacima, nepodnošljiv smrad, GRAĐANI U STRAHU ZA ZDRAVLJE!

Podeli vest

U selu Ratkovo kod Odžaka zabeležen je stravičan prizor - na deponiji trule leševi uginule stoke i tako je, kažu meštani, godinama!

Prizor na izlazu iz sela Ratkovo je užasan: na deponiji je razbacana gomila leševa i kostura razne stoke, od krava preko svinja i ovaca.

Međutim, kako piše pink.rs meštani kažu da ovo nije nepoznato, odnosno da ova deponija na kojoj se bacaju leševi životinja, postoji već 15 godina, a popularno je zovu "šinteraj".

Foto: pink.rs/printscreen

- Tu su se nekad spaljivali leševi, sa čime se odavno prestalo. Sada se bacaju leševi i tamo trunu, a leševe donose i iz okolnih sela - kaže za Pink meštanin Ratkova. 

Foto: pink.rs/printscreen

- Svako gleda sebe, a niko se ne bavi ovim ruglom! Ne može se prići ni njivama, pogotovo leti - svedoči još jedan meštanin.

Foto: pink.rs/printscreen

Novinari su pokušali da kontaktiraju nadležne iz opštine Odžaci, kojoj Ratkovo pripada, ali i mesnu zajednicu u ovom selu. Međutim, niko se nije javljao na telefone. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 4 godine

Uobičajena pojava širom Vojvodine. U Perlezu usred sela, u glavnoj ulici imaju farmu od tridesetak krava i oko 100 tona stajskog đubriva nakupe do leta, pa to bazdi do neba. Nemoguće je leti osušiti opravne stvari u svom dvorištu a da ne vonja na balegu. Kuća im izlazi na dve ulice, u sporednoj na ulici su parkirali bez ikakvog reda sve moguće priključne mašine i traktorske prikolice. I može im se. Mi, u okolnim kućama se zatvaramo usred leta u kuće, ne smemo prozor ni na čas da otvorimo. Jel' to ekologija za ulazak u EU?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set