• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

02.03.2020

08:29

SMRTONOSNA KLOPKA ZA DECU IZ VRTIĆA! Novosađani u šoku, ko je ovo napravio je bolestan! (FOTO)

Vesti

SMRTONOSNA KLOPKA ZA DECU IZ VRTIĆA! Novosađani u šoku, ko je ovo napravio je bolestan! (FOTO)

Podeli vest

Na platformi za tobogan na jednom dečjem igralištu u Noovm Sadu napravljena je rupa kroz koju deca koja se tu igraju mogu da padnu i povrede se!

- Narkomani koji se noću okupljaju na dečjem igralištu na Trgu Komenskog iskopali su rupu širine pola metra u platformi za tobogan, kroz koju mogu da propadnu mala deca iz obližnjeg vrtića i polome se, a možda i poginu - kaže za Informer jedan od zabrinutih roditelja.

Kako ističe, ova smrtonosna zamka je još opasnija, jer roditelji ne mogu da je vide sa zemlje pošto se platforma nalazi u liniji pogleda, a uočljiva je tek kad joj se skroz  približe.

- Narkomani koji ovde dolaze znaju da se tu igraju jako mala deca, znači da su rupu na platformi probušili s bolesnim ciljem da povrede dečicu - ogorčen je naš sagovornik, koji je danas primetio ovu svojevrsnu sabotažu.

Foto: S. K.

On je uputio apel nadležnim gradskim službama da zamene oštećenu platformu, a drugim nadležnim  da se pozabave narkomanima koji se tu okupljaju, dok neko od mališana  nije nastradao.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Manje, više... slika svakog igrališta u gradskim naseljima. Danju deca, noću narkomani.

Branko

pre 4 godine

Niko ovde nije namerno probušio pod platforme već kad se pogleda slika vidi se da o ovoj platformi za dečiju igru niko nije vodio računa niti je održavao bar 10-15 godina. Normalno je da će za to vreme pod od iverice ako je izložen atmosverskom uticaju istruliti i propasti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set