• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

20.04.2020

10:02

1.000 PAKETA ZA 1.000 PORODICA! Mladi iz Novog Pazara pomažu ugroženima širom jugozapadne Srbije (FOTO)

Vesti

1.000 PAKETA ZA 1.000 PORODICA! Mladi iz Novog Pazara pomažu ugroženima širom jugozapadne Srbije (FOTO)

Podeli vest

Više od hiljadu humanitarnih paketa koji sadrže hranu i sredstva za higijenu, koje obezbeđuje grupa mladića i devojaka iz Novog Pazara, podeljeno je porodicama širom jugozapadne Srbije

Tokom vikenda na desetine paketa otišlo je za Kraljevo, Rašku, Sjenicu, Tutin, Pešter, Goliju, Rogoznu, a deo je podeljen i novopazarskim porodicama. 

- Pakete dajemo svima kojima su potrebni, stigli smo čak do Kraljeva. Obuhvatili smo mnoge porodice iz Novog Pazara i susednih opština - rekao je član ove grupe Armin Plojović.

- Nečemo se zaustaviti, imamo još mnogo posla. Mnogo ljudi nas je zvalo, žele da pomognu ovu akciju - rekao je Mušo Mašovič.

Foto: A. G.

U ovoj humanitarnoj grupi je i Jelena Boškov koja kaže da pomoč dobijaju svi kojima je potrebna.

- Trudimo se da se odazovemo svima koji nas pozovu jer mnogi ne mogu da sebi obezbede hranu zbog situacije u kojoj smo se našli zbog korona virusa - kazala je Jelena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set