• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.04.2020

19:44

KONAČNO! POLICIJSKI ČAS JOŠ SAMO SLEDEĆEG VIKENDA!

Vesti

KONAČNO! POLICIJSKI ČAS JOŠ SAMO SLEDEĆEG VIKENDA!

Podeli vest

Epidemiolog Predrag Kon rekao je večeras da posle ograničenja kretanja tokom sledećeg prazničnog vikenda takvih ograničenja više neće biti

- Mislim da više nemamo pred sobom nijedno ograničenje od 24 sata, mislim da je to gotovo sa sledećim vikendom - rekao je Kon gostujući na TV Pinku.

On je dodao da će sve više biti rasprava među strukom oko mera ograničenja kretanja tokom celog dana.

- Prvo će se prebrojati broj dana koliko je bilo 24-časovne zabrane, pa se uporediti sa brojem umrlih sa svetom gde takvih zabrana nije bilo - uporediće se broj izgubljenih dana sa brojem spašenih života - rekao je on.

ALARMANTNO! AKO NE KRENEMO U NORMALAN ŽIVOT, POČEĆEMO DA UMIREMO, ALI NE OD KORONE! Doktor Kon šokirao javnost!

 

 

Dodao je i da sada postoje razlike među stručnjacima jer jedni smatraju da je već došlo do masovne prokuženosti, ali da on smatra da nije tako masovno.

- Jasno ćemo znati tek posle istraživanja prisustva antitela, a prvo istraživanje je orijentaciono sa 7.000 ljudi, a na leto biće i veće istraživanje - rekao je on.

Dodao je da će se sve bolje znati sa rezultatima istraživanja, ali i kroz istraživanja drugih država.

Kon je rekao da ga brine to što se virus sada prenosi i u toplijim delovima sveta, i dodao da nije slučajno da Svetska zdravstvena organizacije kaže da smo na početku pandemije i da probleme tek treba očekivati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mm

pre 3 godine

Takvih (trodnevnih) mozda nece, ali vrlo moguce da bude ovih dvodnevnih

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Dan-dva pre sledećeg vikenda će nam saopštiti da će sledećeg vikenda ipak biti policijski čas, zato što je broj zataženih, obolelih i umrlih povećan. I neće nas lagati - stvarno će biti povećan broj u svakoj kategoriji koju sam pomenula - jer smo mi neodgovorni prema sebi a još više prema drugima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set