• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.G.

09.05.2020

16:41

LEGLE PENZIJE, STARIJI ŠAPČANI POHRLILI U POŠTU I TRŽNI CENTAR! Evo kako izgleda život posle korone u ovom gradu! (FOTO)

Vesti

LEGLE PENZIJE, STARIJI ŠAPČANI POHRLILI U POŠTU I TRŽNI CENTAR! Evo kako izgleda život posle korone u ovom gradu! (FOTO)

Podeli vest

Prvog vikenda po ukidanju vanrednog stanja, u jednom od dva Tržna centra u Šapcu nema većih gužvi. Čini se, kao da se brzo sve vratilo u normalu, a da je ipak nešto malo drugačije, može se primetiti samo po zaštitnim maskama bez kojih se ne može ući. U prodavnicama obuće, buticima, parfimeriji, tek po neki kupac. Nešto više mušterija ipak u centru za prodaju tehničkih stvari, dok se u redovima čeka samo ispred pošte i susedne radnje mobilnog operatera

Čekam da uplatim račune u pošti, a posle ću preći u drugi red za uplatu mobilnog. Prvog dana vikenda i inače je veća gužva, još sad kad su prošle penzije, pa uplate od države za privredu, svi plaćaju zaostale račune, tako i ja – kaže penzionerka u redu pred poštom.

Foto: Informer/S.G.

 

U prodavnici obuće na spratu u toku su prolećni popusti. Prodavačice kažu da sve može da se proba i da u radnju ne puštaju samo mušterije bez maske. Gospođa Nada je dovela svoju majku, penzionerku, da kupi par cipela za „svaki dan“.

Foto: Informer/S.G.

Čekali smo da se ukine zabrana kretanja za penzionere pa smo krenule u kupovinu. Šta da radimo, mora probati da li joj broj odgovara, mislim da nema šansi da se tako baš neko zarazi. Cipele su bile u kutiji, neće koronavirus izleteti iz nje valjda!? – šali se Nada.

U ovom Tržnom centru od petka su se vratili na „staro“ radno vreme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set