• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.05.2020

14:15

VOJSKA STIGLA U ŠID! Dve izviđačke jedinice utvrđuju položaj, VEČERAS STIŽU TRUPE KOJE ĆE OBEZBEĐIVATI GRAD OD MIGRANATA!

Vesti

VOJSKA STIGLA U ŠID! Dve izviđačke jedinice utvrđuju položaj, VEČERAS STIŽU TRUPE KOJE ĆE OBEZBEĐIVATI GRAD OD MIGRANATA!

Podeli vest

Pred prihvatni centar Šid stanica, kao i centar Principovac, danas oko 13.30 stigli su prvi pripadnici vojne policije, koji će ubuduće obezbeđivati taj centar

Vojska Srbije poslala je u to mesto dve izviđačke jedinice, kako bi utvrdili položaje na koje će rasporediti vojnike, kada, u večernjim satima, stignu u šidsku opštinu.

Sva tri migrantska centra u Šidu obezbeđivaće vojni policajci, čiji kompletan sastav se očekuje do kraja dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duca

pre 3 godine

Zasto obezbedjivati gradjane u sopstvenoj zemlji. Te dzihadiste zakljucaj ubaci im hranu i nema nigde da izlaze. Ako im se ne svidja, u avion i u njihovu zemlju gde i pripadaju. Nisu ovo izbeglice. Sve mladi ljudi, vojnici. Sve je ovo smisljeno, ko, ne znam ali je dobro smisljeno negde vani.

Dejan

pre 3 godine

sramota je šta smo dočekali ! Sada bih ja oterao sve uvlakare , ulizice i ljugace da čuvaju Šid od veoma kulturnih i razumnih migranata . A vojsku bih upotrebio da ih nadgledaju u svom ljigavom radu , uz bič !

paki112

pre 3 godine

Šta bre pričate, "utvrđuju položaj"? Kakav je to glupi rečnik, jel kopaju rovove i tranšeje, bunkere, postavljaju mitraljeska gnezda? Došla grupa vojnika da preventivno deluje na migrante i ništa drugo. Ne pravite od komarca magarca

Ja

pre 3 godine

Sva govna u avion, brod , sta vec i mars kuci ! Dosta je bilo !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set