• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

16.06.2020

08:19

MISTERIJA EKSPLOZIJE U PROKUPLJU KOJA JE RADONJIĆIMA SRUŠILA KUĆU! Policija tvrdi - krivac je plinska boca, ali...

Vesti

MISTERIJA EKSPLOZIJE U PROKUPLJU KOJA JE RADONJIĆIMA SRUŠILA KUĆU! Policija tvrdi - krivac je plinska boca, ali...

Podeli vest

U potpunosti su srušeni dnevna soba, kuhinja, pomoćna letnja kuhinjica i ostava

Stravična eksplozija odjeknula je Prokupljem pre dva dana u kući Zorice i Borivoja Radonjića, prekoputa kasarne, a detonacijom su oštećene i dve kuće u komšiluku. Sumnje da je eksploziju koja je srušila pola kuće izazvala plinska boca, potvrdili su za Telegraf.rs iz policije koja je vršila uviđaj.

Iz Policijske uprave u Prokuplju kažu da je slučaj prijavljen 13. juna, 15 minuta iza ponoći.

- Načinjena je velika materijalna šteta, ali na sreću nema povređenih. Uzrok eksplozije je plinska boca - navode za Telegraf.rs iz PU Prokuplje.

Kako nezvanično saznajemo, eksploziju je prouzrokovalo curenje gasa.

KUĆA RADONJIĆA RAZNESENA USRED NOĆI! Misterija u Prokuplju, niko ne zna kako je došlo do eksplozije KOJA JE PROBUDILA CEO GRAD! (FOTO)

Borivojeva i Zoričina ćerka kaže da su u potpunosti srušeni dnevna soba, kuhinja, pomoćna letnja kuhinjica i ostava.

- Toga više nema, sve što je bilo u tim prostorijama apsolutno je nestalo. Sve je srušeno, što se i može videti na osnovu fotografija. Nema ni nameštaja, ničega... Ostale su samo dve spavaće sobe i kupatilo - priča.

Foto: S. LJ.

Ona ističe da su im komšije i rođaci pritekli odmah u pomoć kako bi rasklonili porušene zidove kuće. Ipak, druge, odnosno materijalne pomoći zasad nema.

- Nadamo se da će neko izaći u susret, pre svega opština, sugrađani manje-više - navodi ona i dodaje da je ipak najvažnije što niko nije povređen, te da je čitav događaj nalik onim iz filmova.

Podsetimo, Radonjići imaju plinsku bocu, ali kažu da je ona neoštećena, kao i šporet u kojem je bila.

- Suprug i ja spavali smo u odvojenim sobama i moja vrata su bila otvorena i gledala baš na dnevnu sobu, gde je i bila eksplozija. U jednom trenutku nešto je zazujalo i onda se čula nenormalna eksplozija. Odmah sam ustala, otišla do muža, videla da nije povređen i istrčali smo napolje - ispričala je Zorica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set