• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.06.2020

09:00

RADOVI NA VIŠE DEONICA U SRBIJI, saobraćaj u izmenjenom režimu

Vesti

RADOVI NA VIŠE DEONICA U SRBIJI, saobraćaj u izmenjenom režimu

Podeli vest

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u zemlji obavljaju radovi, zbog čega će se saobraćaj na pojedinim deonicama obavljati u izmenjenom režimu.


Na auto-putu E-763, deonica Surčin-Obrenovac, u zoni petlje Surčin jug, od danas do 1. jula obavljaju se radovi na zameni zaštitne ograde u zoni dva portala sa putokaznim tablama za vođenje saobraćaja na auto-putu.


Prvi portal se nalazi na desnoj kolovoznoj traci u smeru ka Ostružnici neposredno ispred isključenja sa auto-puta E-75, drugi portal se nalazi na levoj kolovoznoj traci.

Radovi će se izvoditi sledećom dinamikom - danas radovi na desnoj kolovoznoj traci na zameni ograde u dužini od 18m na mestu prvog portala, a zatim u dužini od 76m u zoni drugog portala. Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u zoni prvog portala a zatim u zoni drugog portala.

Sutra će se obavljati radovi na levoj kolovoznoj traci u zoni drugog portala, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna na levoj strani razdelnog pojasa u dužini od 76m, dok će 1.jula biti radovi na levoj kolovoznoj traci u zoni drugog portala, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, zbog radova na levoj kolovoznoj traci na bankini u dužini od 18m.

Na auto-putu E-75, Bubanj Potok - Batočina, od danas počinje postavljanje saobraćajne signalizacije u okviru radova na održavanju nadvožnjaka na petlji "Umčari".

Foto: Tanjug

U prvoj fazi radova, za saobraćaj na nadvožnjaku će biti zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci.

U ovoj fazi radova, ispod nadvožnjaka za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na putu Beranovac - Goč, u mestu Jovac, danas i sutra od 06.30 do 19.00 časova, doći će do obustave saobraćaja zbog radova na asfaltiranju.

Alternativni putni pravac je Goč - Vrnjačka Banja.

Na auto-putu E-80, ispred tunela Bancarevo, u smeru ka Pirotu, do 11.07.2020.godine, radovi na sanacije kolovozne (asfaltne) konstrukcije.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja.

Kamioni na Horgošu čekaju sat vremena, a na Gradini i Batrovcima oko dva sata.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set