• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

07.07.2020

16:45

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA I U KRUŠEVCU! Štab doneo odluku, evo koje mere važe u ovom gradu!

Vesti

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA I U KRUŠEVCU! Štab doneo odluku, evo koje mere važe u ovom gradu!

Podeli vest

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije4 izazvane širenjem zarazne bolesti Covid 19, Štab za vanredne situacije Kruševca danas je doneo Odluku o proglašenju vanredne situacije

Odlukom se zabranjuju okupljanja višđe od 5 osoba u zatvorenom prostzoru, ukoliko nije moguće obezbnediti fizičku distancu od 2 metra I odgovarajuće merte zaštite.

Zabranjuje se orgnanizovanje svečanosti kao i sporstkih i drugih manifestacija zabavnog karaktera, koncerti i utakmice…

Foto: R.B

Ograničava se rad ugostiteljkskih objeaka, kladionica, sala za organizovanje proslava, dečijih igraonica…U svim obrazovnim ustanovama odlažu se okupljanja, a u zatvorenom prostoru i javnom prevozu obaveznno je nošenje maski. Zabranjen je i rad na otvorenim i zatvorenim bazenima, SPA i Welnes centrima.

Doneto je više preporuka javnim preduzećima i ustanovama, a sve odluke o proglašenju vanrednog stanja stupaju na snagu 8. jula.

Foto: R.B.

Prema najnovijim podacima, u Rasinskom okrugu su zabeležena još tri nova slučaja koronavirusa i to u Kruševcu.

Od početka pandemije ukupan broj obolelih je 515, a do sada su u našem okrugu izlečena 354 pacijenta, navodi se u izveštaju kruševačkog Zavoda za javno zdravlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bulevar Niš

pre 3 godine

Zašto se ne proglašava i u Nišu?...četri smrtna slučaja u zadnjih 24 sata...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set