• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. I.

19.08.2020

14:01

RIBOKRADICE OJADIŠE RIBNJAK "EČKA": U znak pretnje zapaljeni automobili glavnog čuvara, SITUACIJA JE DOŠLA DO USIJANJA (VIDEO)

Vesti

RIBOKRADICE OJADIŠE RIBNJAK "EČKA": U znak pretnje zapaljeni automobili glavnog čuvara, SITUACIJA JE DOŠLA DO USIJANJA (VIDEO)

Podeli vest

Radi se o oganizovanim grupama, koje su najverovatnije i zapalile automobile, u znak pretnje da se sa njima nije šaliti - kaže direktor ribnjaka Dejan Zejak

Paljenje privratnog automobila glavnog čuvara ribnjaka, ispred njegove kuće i službenog džipa, tokom proteklog vikenda, koje su zapalila za sada nepoznata lica, dovelo je do usijanja i ovako napetu situaciju na Ribnjaku Ečka u Lukinom Selu kod Zrenjanina, koji na godišnjem nivou proizvede oko hiljadu tona ribe, 600 tona konzumne i 400 tona jednogodišnje i dvogodišnje mlađi.

Foto: Z.I.

 

Direktor Ribnjaka Dejan Zejak, o svemu je uredno obavestio policiju, koja intenzivno traga za sada nepoznatim počiniocima , koji za pola sata krađe, iz jezera na ribnjaku, ukradu i po hiljadu kilograma ribe.

Foto: Z.I.

 

- Radi se o oganizovanim grupama, koje su najverovatnije i zapalile automobile, u znak pretnje da se sa njima nije šaliti - ističe Zejak, zabrinut za bezbednost i živote svojih čuvara, koji su u više navrata zaplenili oružje ribrokradica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set