• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

25.08.2020

10:17

(VIDEO) EKSPLODIRAO AUTOMOBIL U NIŠU, taksi vozilo U POTPUNOSTI IZGORELO! Vatra buknula, VOZAČ SE JEDVA IZVUKAO!

Vesti

(VIDEO) EKSPLODIRAO AUTOMOBIL U NIŠU, taksi vozilo U POTPUNOSTI IZGORELO! Vatra buknula, VOZAČ SE JEDVA IZVUKAO!

Podeli vest

Vozač seo u automobil i okrenuo ključ, a onda je vatra buknula

Taksi vozilo gotovo u potpunosti je izgorelo u utorak oko 3 sata ujutru u Nišu, a vozač je na sreću ostao nepovređen, jer je izleteo iz auta kada se u prednjem delu začula eksplozija.

- Mi smo dobili prijavu da se zapalilo vozilo oko 3,10 sati noćas, a pored nas intervenisali su i vatrogasci koji su ugasili požar. Nema sumnjivih okolnosti da je neko doprineo paljevini vozila - rečeno nam je u policiji.

Njegove kolege prepričavaju da je njihov kolega bio u šoku kada se ovo dogodilo i da je prava sreća što se nije dogodilo u toku vožnje.

- On je čovek čekao vožnju i kada mu je javio dispečar, on je seo u auto i okrenuo ključ, a onda se uzačula kao neka manja eksplozija. Prvo je auto buknuo u prvom delu, a onda je zahvatio motor i prednju limariju - kažu nam oni.
 
Policija je naložila ispitivanje da bi se otkrio uzrok paljevine vozila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DAČIĆEVA LEPOTICA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER! Ana Grozdanović: Postaću uspešna i uticajna političarka!
Politika

DAČIĆEVA LEPOTICA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER! Ana Grozdanović: Postaću uspešna i uticajna političarka!

Ovih dana u javnosti se pojavila dvadesetpetogodišnja aktivistkinja Socijalističke partije Srbije iz Niša koja je prava lepotica. Ona je uticajna na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati preko 100.000 ljudi. Međutim malo ljudi zna da je završila Pravni fakultet u Nišu. Ana Grozdanović ekskluzivno za Informer i po prvi put u javnosti priča o svojim političkim uzorima, aktivnostima u SPS-u i Ivici Dačiću

24.08.2020

19:14

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set