• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

29.08.2020

11:45

VIKEND DEZINFEKCIJA VRTIĆA I ŠKOLA: Pod pretnjom pandemije Zrenjanin se priprema za početak školske godine

Vesti

VIKEND DEZINFEKCIJA VRTIĆA I ŠKOLA: Pod pretnjom pandemije Zrenjanin se priprema za početak školske godine

Podeli vest

Da bi obezbedili što bezbedniji boravak dece i zaposlenih u vrtićima i školama, Gradska uprava u Zrenjaninu, preduzela je dodatne mere zaštite, a tokom predstojećeg vikenda, sve do polaska dece u vrtiće i škole, ekipe Javno komunalnog preduzeća “Čistoća i zelenilo” obavljaće dezinfekciju svih prostorija

- Obezbeđen je dovoljan broj jednokratnih maski za sve zaposlene, kako u Predškolskoj ustanovi, tako i u školama, ali i za onu decu čiji roditelji nemaju mogućnosti za kupovinu maski - rekao je Saša Santovac, zamenik gradonačelnika Zrenjanina. 

On napominje da će u srednjoj hemijskoj školi  “Uroš Predić” učenici sami šiti maske, koje će otkupiti grad Zrenjanin i podeliti ih svim osnovnim i srednjim školama i Predškolskoj ustanovi u Zrenjaninu.  

Foto: Grad Zrenjanin

 

Na sastanku svih direktora osnovnih i srednjih škola, dogovoreno je da Gradska uprava obezbedi sve što bude potrebno, a tiče se sredstava za dezinfekciju za naredni period.
 

Useljenja u Dom učenika od ponedeljka

 - U toku je drugi upisni rok, u prvom smo upisali 266, od ukupno 296 stanara, uz napomenu da ćemo ove godine imati 20 mesta manje nego prethodnih godina upravo zbog epidemioloških mera – istakao je Dobrica Brdarić, direktor Doma „Angelina Kojić Gina“ potvrđujući informaciju da se prvi učenici u dom useljavaju u ponedeljak 31.avgusta.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set