• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.09.2020

07:17

AMS S: Oprez zbog radova i školaraca

Vesti

AMS S: Oprez zbog radova i školaraca

Podeli vest

Zbog radova koji se izvode na velikom broju deonica širom Srbije, iz Auto-moto saveza Srbije vozačima savetuju da prilagode vožnju, smanje brzinu i strogo poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju


Vozačima će posebna opreznost biti potrebna i zbog početka škole i većeg broja najmlađih učesnika u saobraćaju.

Pored njih ugroženija kategorija u saobraćaju su i motociklisti na koje takođe, prilikom vožnje treba posebno obratiti pažnju.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.


Kamioni na izlazu iz zemlje Horgošu čekaju tri sata, na Kelebiji dva sata, na Batrovcima četiri sata, a na Gradini oko sat vremena.

Na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set