• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

02.09.2020

15:21

REŠENJE ZA MUKU GRAĐANA NASELJA TURICA: Počela izgradnja fekalnog kolektora za preko 100 užičkih domaćinstava (VIDEO)

Vesti

REŠENJE ZA MUKU GRAĐANA NASELJA TURICA: Počela izgradnja fekalnog kolektora za preko 100 užičkih domaćinstava (VIDEO)

Podeli vest

U užičkom prigradskom naselju Turica počeli su radovi na izgradnji fekalnog kolektora za oko 100 domaćinstava.

Prema rečima načelnika Pete gradske uprave Miloja Marića vrednost projekta je oko 14,9 miliona dinara sa PDV-om.

- Dužina primarnog voda je 1.310 metara i imaće 31 šahtu, od kojih će jedan deo biti betonske zbog nivelacije terena, a ostali deo će biti plastične šahte. Prepumpna stanica nije ušla u ovaj deo poslova i očekujemo da će se naredno godine za nju definisati sredstva iz budžeta grada – rekao je Marić.

Nikola Maksimović, direktor JP Užice razvoj, dodao je da je ovo veoma značajan projekat jer se sa njim rešavaju višegodišnji problemi naselja Turica u vezi kišne i fekalne kanalizacije.

- Ovaj primarni vod kreće od raskrsnice ulica Ive Andrića i Isidore Sekulić i završava se kod sportskih terena. Kada se iduće godine bude radio projekat za prepumpnu stanicu nadam se da će se uraditi i projekat za još neki krak – rekao je Maksimović i dodao da se u ovom naselju radovi na rekonstrukciji još dve ulice.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set