• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2020

22:02

PRONAĐENA NESTALA DEVOJKA IZ NOVOG SADA! Za Sarom je tragala cela Srbija, a njene prve reči ZAPREPASTILE UPLAŠENE RODITELJE!

Vesti

PRONAĐENA NESTALA DEVOJKA IZ NOVOG SADA! Za Sarom je tragala cela Srbija, a njene prve reči ZAPREPASTILE UPLAŠENE RODITELJE!

Podeli vest

Roditeljima je rekla da ide na kafu sa dečkom i tu joj se gubio svaki trag, sve do danas.

Sara Krasnić (18) nestala je u utorak 25. avgusta u Novom Sadu, kada je, prema rečima majke Jelene, otišla na kafu sa bivšim momkom.

Kako Informer.rs saznaje pronađena je devojčica nakon nestanka iz porodične kuće. Naime, ona je nađena u mestu Višnjevac kod Subotice. Kada je pronađena Sara Krasnić priznala je da je svojevoljno otišla od kuće i da želi da živi sa dečkom. 

Inače, Sara je punoletna i ovo joj nije prvi put da beži od roditelja, jer ne želi da živi sa njima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cemu ovo sve

pre 3 godine

Sta ste hteli da nam kazete ovim tekstom? Dajte neki zakljucak, savet, pouku... Pobegla devojka od kuce, cela srbija je trazi, punoletna,... Sio mi ga Djura. Ja otis'o u Ameriku sa 54 godine, pre 10 godina, niko ne zna gde sam, mislim porodica.Punoletan sam, kao i ta cura. Mlado devojce, zasvrbelo je pa otisla sa momkom da se cese, nista cudno i neprirodno. Saljem pare kad imam i niko nije zvao policiju.

Pera Bandera

pre 3 godine

Takvim uspaljenicama treba naplatiti troškove potrage.

Cole5

pre 3 godine

Da sam na mestu njenih roditrla spakovao bih sve njene stvari u kofer i izbacio ih ispred ulaznih vrata stana a sa komsijama se dogovorio da kofer niko ne dira, zatim bih kao vlasnik stana je odjavio sa adrese stanovanja i time joj ispunio zelju da ne zivi sa nama, javno je se odrekao i iskljucio iz nasledstva, pa nek zivi skim hoce i kako hoce i ne bih se vise ponizavao trazeci je. Punoletna je i sama odlucuje o svom zivotu...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set