• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.09.2020

08:42

JESEN JE ZVANIČNO STIGLA! Očekuje nas IZNENADNA PROMENA koja će trajati DO PETKA! RHMZ objavio prognozu za 7 dana!

Vesti

JESEN JE ZVANIČNO STIGLA! Očekuje nas IZNENADNA PROMENA koja će trajati DO PETKA! RHMZ objavio prognozu za 7 dana!

Podeli vest

U Srbiji će danas ujutro i pre podne biti pretežno sunčano ili malo oblačno, posle podne promenljivo i toplo, ponegde s kratkotrajnom kišom i pljuskovima uz mogućnost grmljavine

Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata pre podne, a u planinskim predelima posle podne povremeno jak, juzni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 8 C po kotlinama jugozapadne i južne Srbije do 20 na jugu Banata, najviša dnevna od 26 do 30 C, saopštio je RHMZ.

Foto: printscreen rhmz

U Beogradu pre podne pretezno sunčano, posle podne promenljivo oblačno i toplo, na širem području je moguća kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, posle podne u slabljenju i skretanju na jugozapadni. Jutarnja temperatura od 13 do 18 C, najviša dnevna oko 29 C.

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana - do 30. septembra:

Do petka promenljivo oblačno i toplo sa najvišom temperaturom u većini mesta od 27 do 30 stepeni i retkom pojavom kratkotrajne kiše i pljuskova uz mogućnost grmljavine, uglavnom u centralnim, zapadnim i južnim krajevima.

Zatim hladnije, za vikend i početkom naredne sedmice pretežno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, koji će od utorka uz promenljivu oblačnost biti ređa pojava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set