• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Toppress

30.09.2020

15:45

MARKO IZ TOPOLE ŠAMPION SRBIJE U KARTINGU:  U 10 trka devet puta sam bio prvi, OVO JE MOJA NAJUSPEŠNIJA SEZONA

Vesti

MARKO IZ TOPOLE ŠAMPION SRBIJE U KARTINGU: U 10 trka devet puta sam bio prvi, OVO JE MOJA NAJUSPEŠNIJA SEZONA

Podeli vest

Marko Lekić (33) iz Topole, na karting trci otvorenog šampionata Srbije koja je organizovana u Jagodini, osvojio je prvo mesto i postao šampion Srbije u klasi formula A

„Na ovoj trci koja je ujedno i poslednja ove godine, sakupio sam maksimalan broj bodova, sa rekordom staze u klasi FA, prvim startnim mestom i pobedom na obe trke.

Osvojio sam šampionsku titulu Srbije za ovu godinu i to je do sada moj najveći uspeh. Na trci nas je bilo petoro, jaka konkurencija, ali pobeda nije izostala i ovaj put“, kaže za TopPres šampion Srbije u kartingu Marko Lekić iz Topole.

Foto: Toppress

 

Lekić se kartingom bavi tri godine i jedini je predstavnik u ovom sportu iz Topole.

„Cele godine sam bio veoma uspešan, od 10 trka koliko ih je bilo u ovoj sezoni, samo sam jednom osvojio drugo mesto a devet puta sam pobedio. Za sledeću godinu planiram jaču klasu, inače najjaču tzv. sifter karting ako finansije budu dozvolile“, rekao je šampion u kartingu  iz Topole.

Foto: Toppress

 

On je iskazao zahvalnost svima koji su bili uz njega na svim trkama. Kako kaže, bez podrške porodice, prijatelja i sponzora ‘Bagerić’ ne bi bilo ni pehara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set