• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

07.11.2020

07:58

MRAZ I MAGLA, PA SUNCE Još nema zime u Srbiji

Vesti

MRAZ I MAGLA, PA SUNCE Još nema zime u Srbiji

Podeli vest

Danas će u Srbiji tokom dana biti pretežno sunčano, a uveče i tokom noći u nižim predelima maglovito, s maksimalnom temperaturom od 12 do 15 stepeni.

Jutro će biti hladno, ponegde uz slab, prizemni mraz, a u nižim predelima i maglu ili nisku oblačnost koja se ponegde u Vojvodini, po kotlinama i dolinama reka može zadržati i pre podne.

Vetar će biti slab i promenljiv, a jutarnja temperatura će se kretati od 0 do šest stepeni.

U Beogradu će jutro biti hladno, u nižim predelima sa maglom, a na širem području grada očekuje se i slab, prizemni mraz.

Tokom dana pretežno sunčano, a uveče i tokom noći u nižim predelima ponovo će biti magle.

Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od jednog do četiri stepena, najviša dnevna oko 13 stepeni.

Do 14. novembra u Srbiji će jutra biti hladna, u većini krajeva sa slabim prizemnim mrazem, a u nižim predelima i maglom ili niskom oblačnošću, koja će se ponegde u Vojvodini, po kotlinama i dolinama reka zadržati i duže tokom dana, naročito početkom sledeće sedmice.

U brdsko-planinskim predelima, kao i u mestima bez dužeg zadržavanja magle, tokom dana biće pretežno sunčano i umereno toplo za ovaj period godine.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set