• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

03.12.2020

13:42

VAŽNO JE! BEZBEDNOST GRAĐANA NA PRVOM MESTU: Veliki zatvoreni bazen kikindskog SC Jezero, USKORO U NOVOM RUHU

Vesti

VAŽNO JE! BEZBEDNOST GRAĐANA NA PRVOM MESTU: Veliki zatvoreni bazen kikindskog SC Jezero, USKORO U NOVOM RUHU

Podeli vest

Veliki zatvoreni bazen Sportskog centra „Jezero“ u Kikindi uskoro će dobiti nov izgled, zahvaljujući odlučnosti Gradske uprave da bezbednost svih korisnika stavi na prvo mesto. Krajnji rok završetka radova je 20. decembar

Foto: V.N.

 

Prva veća rekonstrukcija velikog bazena usledila je nakon 40 godina, kada je 1979. godine SC „Jezero“ izgrađen i pušten u rad. Krajnje neophodni radovi, prvenstveno imajući u vidu bezbednost svih korisnika, usledili su posle rekonstrukcije školjke u velikom bazenu pre godinu dana.

Foto: V.N.

 

- U toku su radovi na zameni stakala koji se nalaze u unutrašnjosti , kao i na prelivnom sistemu u
postrojenju ispod bazena. Sanacija se obavlja zahvaljujući sredstvima koje je Grad Kikinda ove godine opredelio za Sportski centar u iznosu od 3 miliona dinara-kaže Dejan Pudar, direktor SC „Jezero“.

Foto: V.N.

 

Uporedo sa obnovom unutrašnjosti bazena, radi se i protivklizna podloga oko ivice, kako bi se sprečilo proklizavanje korisnika na mokrim pločicama.

- Biće urađeno još nekoliko detalja u samom objektu, oko bazena, kako bi sugrađanima omogućili ugodan i, pre svega, bezbedan boravak u našem objektu, a kikindskom bazenu vratili stari sjaj.

Dobili smo veliku podršku i razumevanje čelnih ljudi Grada, koji žele da pomognu našoj ustanovi uprkos teškoj situaciji - naglasio je Pudar.

Realizacija drugih planiranih aktivnosti, usled epidemiološke situacije, odložena je za narednu,
nadamo se bolju, godinu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set