• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

07.01.2021

10:51

TUČA ZBOG BADNJAKA! Svađa započela u šumi kod Leskovca, pa kulminirala ispred prodavnice!

Vesti

TUČA ZBOG BADNJAKA! Svađa započela u šumi kod Leskovca, pa kulminirala ispred prodavnice!

Podeli vest

U selu kod Leskovca došlo je do tuče nekoliko meštana zbog Badnjaka

U centru sela Bogojevce nadomak Leskovca juče je došlo do tuče više meštana zbog Badnjaka. Svađa je započela u šumi, a kulminirala posle nekoliko flaša piva ispred seoske prodavnice gde je došlo i do fizičkog obračuna.

U policiji je juGmedii potvrđeno da se slučaj ispituje, ali, kako tvrde, nije došlo do masovne tuče.

Međutim, izvori ovog portala navode suprotno.

- Par momaka je otišlo jutros u šumu da naseče badnjake, pa su se dvojica sukobila oko jedne hrastove grane. Svađa je izglađena, pa pošto su se Badnjaci nasekli, grupa se uputila do prodavnice da popije nešto. Pola sata posle toga izbila je tuča ispred najverovatnije zbog onog istog badnjaka iz šume. Dolazila je i policija - ispričao je juče za juGmediu čovek iz komšiluka koji je video gužvu, udarce i povike, ali je o povodima tuče čuo iz druge ruke.

Bogojevce, inače, nema crkvu, ali svako od domaćina ode do šume, uglavnom u susednim selima, da za kućne potrebe poseče i donese Badnjak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set