• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

08.01.2021

17:40

MAJDANPEK PONOVO POD SNEGOM: Za sada putevi prohodni, obilnim padavinama NAJVIŠE SE OBRADOVALI NAJMLAĐI/FOTO/VIDEO/

Vesti

MAJDANPEK PONOVO POD SNEGOM: Za sada putevi prohodni, obilnim padavinama NAJVIŠE SE OBRADOVALI NAJMLAĐI/FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Magla praćena snegom obavila je Opštinu Majdanpek. Saobraćaj se nešto otežanije odvija i zbog mokrih i klizavih kolovoza

Visina snežnog pokrivača u pojedinim delovima Opštine dostigla je visinu i do 20 centimetara visine , međutim svi magistralni putevi su za sada prohodni i saobraćaj se za sada odvoija nesmetano i bez zastoja, kažu zaposleni u Javnom preduzeću za puteve i građevinsko zemljište u Majdanpeku

Foto: V.J.

 

,, Naše ekipe su od noćas na terenu. Sva raspoloživa mehanizacija radi na čišćenju kolovoza u gradu , a uporedo se čiste i stepeništa i prilazi stambenim jedinicama. Za sada sve držimo pod kontrolom, međutim s obzirom na to da sneg pada sve jačim intezitetom, videćemo kako će biti na dalje.

Foto: V.J.

 

Za sada se čisti magistalni put prema Beogradu ali i u suprotnom pravcu prema Negotinu. Na samo 50 kilometara od Majdanpeka u Opštinama Kučevo i nadalje prema Požarevacu za sada nema snega već samo pada kiša, kažu ovdašnji putari.

S obzirom na to da smo Novogodišnje praznike dočekali bez snega, Božićni su i u ovom pogledu najviše radosti izmamile kod onih najmlađih meštana Majdanpečke Opštine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set