• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

25.01.2021

11:37

PORED OBALE DUNAVA PROCVETALE VISIBABE: U Velikom Gradištu sunčano vreme izmamilo šetače, NA TRENUTAK KAO DA JE  DOŠLO PROLEĆE

Vesti

PORED OBALE DUNAVA PROCVETALE VISIBABE: U Velikom Gradištu sunčano vreme izmamilo šetače, NA TRENUTAK KAO DA JE DOŠLO PROLEĆE

Podeli vest

Iako se najavljuje drastična promena vremena praćena padom dnevnih temperatura u pojedinim predelima i sa snegom, u Velikom Gradištu na obali Dunava na tenutak se vratilo u proleće

Dunav okupan suncem i ugodno vreme izmamilo je mnoge šetače koji su sate provodili uživajući u prelepom Gradskom parku i Dunavskom keju, a bilo je i onih koji su se odlučili za laganu šetnju put Srebrnog jezera ili pak nasipom do ušća Peka u Dunav.

Foto: V.J.

 

Na trenutak svi su zaboravili da smo još uvek u januaru, kome su glavne karakteristike mrazevi i dubok sneg, jer se gotovo u svakom dvorištu i baštama u Velikom Gradištu zatiču procvetali vesnici proleća, prve visibabe.

Foto: V.J.

 

Vodama Dunava plove divlje patke a na pojedinim mestima prelep prizor čine labudovi koji krstare ovom rekom. Svojih pet minuta iskoristili su i pecaroši za uživanje u januraskom suncu na vodama Dunava.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set