• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.02.2021

07:13

Saobraćaj umeren, tokom dana moguća kiša!

Vesti

Saobraćaj umeren, tokom dana moguća kiša!

Podeli vest

Saobraćaj je ovog jutra umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja na putevima I i II reda u našoj zemlji, dok se u toku dana manji zastoji mogu očekivati u zonama radova, saopštio je Auto-moto savez Srbije


U prvoj polovini dana u severnim krajevima naše zemlje zbog kiše treba očekivati mokre kolovoze, smanjenu vidljivost i nešto zahtevnije uslove vožnje.

Tokom popodneva i večeri proširiće se i na ostale krajeve Srbije, u takvim uslovima vožnje kvarovi na vozilu su češći, a udvostručuje se i rizik od saobraćajnih nezgoda.

Na putevima u planinskim predelima moguće su i snežne padavine. Usled česte promene vremena upozoravamo na odrone koji su mogući i nešto češći poslednjih dana na deonicama koje vode dolinama reka, pored stenskih useka i klisura, kao i na putevima u planinskim predelima, navedeno je u saopštenju.


Prema informacijama Uprave granične policije RS - dobijenim u 05.30 časova, teretna vozila na graničnom prelazi Batrovci na izlazu iz zemlje čekaju dva sata, na Šidu sat i po, a na Kelebiji jedan sat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set