• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

09.02.2021

12:56

Žena parkirala kola ispred prodavnice i odvela dete u školu: Kada se vratila, ZATEKLA JE NEVEROVATNU SCENU

Vesti

Žena parkirala kola ispred prodavnice i odvela dete u školu: Kada se vratila, ZATEKLA JE NEVEROVATNU SCENU

Podeli vest

Jednostavan odlazak do prodavnice za jednu građanku Priboja pretvorio se u doživaljaj koji će još dugo pamtiti. Jer, nakon što se parkirala ispred marketa u starom delu grada, kad se vratila na to mesto dočekao ju je neprijatan prizor – izduvane prednje gume i nemogućnost da pokrene svoj auto.

„Parkirala sam se ispred prodavnice i otišla da otpratim kćerku od devet godina u školu i kad sam se vratila da uđem u market, videla sam izduvane gume. Sa zadnje strane postavljena je paleta koju ja sama nisam mogla da pomerim. Taj prostor i inače služi da se mušterije parkiraju i nisam zauzela prostor koji nije za to predviđen. Na parkingu nije bilo gužve, a kombi vozila su mogla nesmetano da vrše istovar. Problem je očigledno bio što nisam odmah ušla u prodavnicu, već otišla do škole.  Ostala sam potpuno zatečena, jer ja sama tu ništa nisam mogla da uradim, ruke su mi bile potpuno vezane“, ispričala je za RINU, Sanja Penezić iz Priboja.

Foto: rina

Izduvane gume na automobilu

Kad je zaposlene upitala šta se desilo, oni su joj rekli da se obrati vlasniku trgovinskog objekta, što je ona i učinila.

„Potvrdio mi je da je on to uradio i da to nije prvi put da učini nešto slično ako se neko parkira na prostor ispred objekta, a da nije ušao u market. Bila sam potpuno bespomoćna sa detetom, koje je moglo da bude u opasnosti da smo krenuli. Pozvala sam policiju, jer ova situacija ne bi trebalo da prođe tek tako. Razumem da vlasnik želi  taj parking samo za one koji kupuju u marketu, ali svakako nije način da jednoj ženi koja je u tom trenutku sama sa detetom izduvate gume“, rekla je Sanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Denny

pre 3 godine

Pa, to zavisi da li je stvarno taj parking obelezen za njegovu radnju ili nije. Ako jeste, onda ne treba da parkiras tu, bez obzira sto zelis da se predstavis kao "bespomocna zena sa detetom". Ali, ako nije obelezeno i placeno za radnju, onda svakako ga treba kazniti, bez obzira ciji je auto i ko je vozac. I to drasticno, rekao bih.

Walt

pre 3 godine

Put do pakla je poplocan dobrim namerama. Stop bahatom parkiranju.

token

pre 3 godine

ovo nije bahato parkiranje~!!!! nikog nije ugrozila nit preprecila put!!! kao sto to neki rade nit je udarila auto kao sto bih ti uradio kad otvaras vrata ocigledno

Zoran

pre 3 godine

Sirotica sa nezbrinutim autom. S punim pravom zvala policiju da kazni drskog vlasnika gde se neosnovano parkirala. Treba bušiti sve četiri gume pa da može samo pauk da odnese auto.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set