• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

10.02.2021

15:30

PRORADILI UŽIČKI SLAPOVI! Usred noći pukla velika vodovodna cev, bujica vode po gradu napravila haos/FOTO/

Vesti

PRORADILI UŽIČKI SLAPOVI! Usred noći pukla velika vodovodna cev, bujica vode po gradu napravila haos/FOTO/

Podeli vest

Sinoć je u 23 časa i 15 minuta u ulici Prote Milana Đurića, veoma strmom delu grada Užica, došlo do pucanja azbestne vodovodne cevi Fi 300

Voda je u potocima potekla niz ulicu, stepeništa, kao i u školsko dvorište i teren OŠ “Nada
Matić”. U ovoj školi kažu da voda nije prodrla u objekat, da je jutros rano očišćeno dvorište i teren, i da se nastava odvija normalno
.

Foto: Z.G.

 

Ekipe JKP “Vodovoda” rade na sanaciji kvara i očekuje se da će kvar biti otklonjen do 20 časova.

- Preusmeravanjem vodosnabdevanja na druge pravce i izolacijom zone kvara samo 30-tak domaćinstava ostaje bez vode. Do otklanjanja kvara građani koji nemaju vodu se mogu snabdevati iz cisterne. Voda je sinoć prodrla u dve kuće, ali nema veće štete – rekao je Zoran Militarov, načelnik za inspekcijske poslove.

Foto: Z.G.

 

Jutros je održana i sednica gradonačelnice dr Jelene Raković Radivojević sa direktorima užičkih javnih preduzeća Niskogradnja i Užice Razvoj, načelnikom Gradske uprave za infrastrukturu i razvoj i gradskim većnikom za mesne zajednice gde je donet zaključak da su rekonstrukcija postojeće vodovodne i izgradnja kanalizacione mreže, kao i rekonstrukcija najfrekventnijih saobraćajnica u Užicu, prioriteti.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set