• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.G.

10.03.2021

11:31

TRAGAČI SE PRERANO OBRADOVALI! Čovek koji je visio zapetljan u ogradi nije bivši trener Mačve Aca Milićič, POTRAGA SE NASTAVLJA

Vesti

TRAGAČI SE PRERANO OBRADOVALI! Čovek koji je visio zapetljan u ogradi nije bivši trener Mačve Aca Milićič, POTRAGA SE NASTAVLJA

Podeli vest

Policija i rodbina još uvek tragaju za nekadašnjim fudbalerom i trenerom „Mačve“, Acom Miličićem (75) koji je nestao u noći 5. marta u Šapcu

Iako je u prvi mah ekipa Hitne pomoći koja je izašla na teren po pozivu pomislila da je starija muška osoba pronađena rano jutros u prolazu između dva objekta u naselju Kamičak u Šapcu nestali Miličić, ispostavilo se da to ipak nije on.

- Zatekli smo čoveka koji kao da je pokušao da pređe žičanu ogradu i upetljao se u nju i okolno žbunje. Tu se zaglavio i ostao tako da visi telom. Na sreću živ, ali promrzao, u stanju hipotermije i iako svestan, u blagom šoku.

Foto: S.G.

 

Prevezen je na Urgentni prijem a obaveštena je i policija - navodi dr Sandra Ćosić iz Službe hitne pomoći šabačkog Doma zdravlja.

Prema saznanjima Informera, pronađena starija muška osoba je Tomislav Đorđević iz Šapca, star 89 godina. On je tokom noći izašao iz porodične kuće, i nađen je živ u prolazu prebačen preko ograde.

- Supruga je potvrdila da je to on i da boluje od demencije. Starac je prema njenim navodima, izašao iz kuće dok je ona spavala i tek jutros je primetila da ga nema. Na sreću, brzo je pronađen i sada je na Odeljenju neurologije – kažu u Urgentnom prijemu Opšte bolnice.

Miličić čiji je nestanak prijavila porodica pre pet dana i zamolila putem društvenih mreža sve koji su ga videli da ukoliko nešto saznaju ili ga primete pozovu najbližu policijsku stanicu ili jave porodici, takođe boluje od demencije. Potraga za njim koja je počela pre pet dana se nastavlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set