• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

19.03.2021

11:26

MAJKA ČETVORO DECE SE NIJE VRATILA KUĆI! Porodica nestanak prijavila policiji, a onda je do njih stigla VEST KOJA JE SVE PROMENILA

Vesti

MAJKA ČETVORO DECE SE NIJE VRATILA KUĆI! Porodica nestanak prijavila policiji, a onda je do njih stigla VEST KOJA JE SVE PROMENILA

Podeli vest

Policija je potvrdila da im je prijavljen nestanak četrdesetogodišnje žene te da intenzivno rade na njenom pronalasku

Četrdesetogodišnja Nišlijka Brankica Lukša, majka četvoro dece nestala je 17. marta. Njena rodbina nestanak je prijavila policiji, strahujući da joj se nešto desilo. Međutim, danas su dobili informacije da se preudala, te da se nalazi u Beogradu zato apeluju na nju da se vrati kući, jer je potrebna svojoj maloletnoj deci.

Njena jetrva Silvana Musić kaže da je Brankica i ranije imala običaj da odlazi od kuće, ali da se vraćala posle sedam, osam sati.

- Ona je tako, malo čudna, voli da skita... Imala je iza sebe dva braka iz koje ima dve odrasle kćeri, pre nego što se preudala za moga devera sa kojim je izrodila dvoje dece, jedno ima četrnaest a drugo samo pet godina. Prekjuče je oko 12 sati otišla do škole „Carica Jelena“ da uzme potvrdu za dete.

Foto: facebook.com

Brankica Lukša

 

Muž je zvao oko 16 sati, kazala mu je da je sve završila i da dolazi kući. Kako je nije bilo, svi smo se uplašili... Strašne se stvari dešavaju, ljudi stalno nestaju, neke nađu mrtve, bojali smo se da joj se nešto loše dogodilo pa je njen muž prijavio nestanak policiji – kaže Silvana.

Međutim, kako nastavlja, usledio je obrt koji je na njen nestanak bacio sasvim drugačije svetlo.

- Jednom našem rođaku se javio neki čovek iz Beograda, kazao je da je ona kod njega. Rekao je da nije znao da ima decu kada je došla kod njega, te da hoće da je vrati ali da ona ne želi da ide kući. Evo, moj dever je sada otišao da je tamo traži. Mnogo mi je teško zbog dece, naročito zbog ovog malog od pet godina... Njemu je potrebna, ja sam mu bila i otac i majka i dok je ona bila tu, ali ja ipak ne mogu nju da zamenim. 

Molim je kao majka da dođe kući zbog dece. Takođe, sa sobom je odnela njihova dokumenta, zdravstvene knjižice i ostalo, neka bar vrati dokumentaciju – apeluje jetrva nestale žene.

Policija je potvrdila da im je prijavljen nestanak četrdesetogodišnje žene te da intenzivno rade na njenom pronalasku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set