• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

22.03.2021

14:26

ZA MAGDALENU ĆE OBRIJATI BRADU! Predsednik OS u Gračanici na originalan način podržao akciju za lečenje bolesne devojčice!

Vesti

ZA MAGDALENU ĆE OBRIJATI BRADU! Predsednik OS u Gračanici na originalan način podržao akciju za lečenje bolesne devojčice!

Podeli vest

Predsednik Omladinskog saveta u Gračanici Dušan Borisavljević priključio se humanitarnoj akciji "Za Magdalenu" iz Severne Mitrovice kojoj je potrebna velika suma novca za operaciju u SAD

Naime, Magdalena Nedeljković (6) već pet ipo godina boluje od tuberozne skleroze, a na njenom mozgu dijagnostifikovano je mnogo malih tumora. Ova devojčica svakog dana trpi epi napade, a nekada ih bude i tridesetak dnevno.

Foto: printscreen

Dušan Borisavljević

Tumore na mozgu moguće je ukloniti, a za tu operaciju u Hjustonu potrebno je 250.000 evra. Akcija traje veće neko vreme i prikupljena je određena suma, oko 90 hiljada dolara.

Dušan Borisavljević je odlučio da pomogne. Kako?

- Obrijaću svoju bradu kada prikupimo dovoljno sredstava za Magdalenino lečenje. Šest godina se ne brijem, brada je deo mene, ali ću je skinuti kada prikupimo novac. Kada ću je obrijati, to zavisi od ljudi koji doniraju. Što pre prikupimo novac, pre ću se obrijati, kazao je Dušan za Informer.

Foto: printscreen

 

On je pozvao sve građane da pomognu i doniraju novac za Magdalenino lečenje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set