• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

24.03.2021

15:36

JAK VETAR I SMETOVI OMETAJU SAOBRAĆAJ! Putni pravac od Brzeća ka Kopaoniku je neprohodan, DALJE MOGU SAMO TEŠKE MAŠINE

Vesti

JAK VETAR I SMETOVI OMETAJU SAOBRAĆAJ! Putni pravac od Brzeća ka Kopaoniku je neprohodan, DALJE MOGU SAMO TEŠKE MAŠINE

Podeli vest

Putni pravac od Brzeća ka Kopaoniku je neprohodan. Jaki vetar koji duva brzinom od 54 kilometra na čas stvara snežne nanose pa na deonici puta od Srebrnca do Jarma ka Kopaoniku mogu samo mašine ,, Kruševac puta,,.

Putari čiste snežne nanose, ali ne vredi, jer se oni isztog momenta formiraju. Zbog toga je saobraćaj ka Kopaoniku iz pravca Brzeča od 6.10 časova zatvoren za saobraćaj.

S druge strane Kopaonika, uutni pravci preko Rudnice i Jošaničke Banje su prohodni. Mehanizacija ,,Puteva Novi Pazar,, je na terenu i saobraćajnica se održava bez većih problema.

Na Koponiku veje sneg, temperatura je minus 7 stepeni, a zbog magle vidljivost je smanjena do 300 metara, na pojedinim deonicama i do 100 metara. Zimska oprema je obavezna.

Putari se nadaju da će se vreme primiriti, pa će i ovaj putni pravac u toku dana biti prohodan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set