• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

07.04.2021

10:42

GUŽVA U ZRENJANINU! Moguća vakcinacija bez najave, građani napravili ogroman red, ali ide brzo/VIDEO/

Vesti

GUŽVA U ZRENJANINU! Moguća vakcinacija bez najave, građani napravili ogroman red, ali ide brzo/VIDEO/

Podeli vest

U Zrenjaninu je od srede ujutru moguće vakcinisanje bez prethodne prijave, a to je izazvalo veliku gužvu i redove na dva punkta za vakcinaciju, u zgradi stare Specijalističke poliklinike i sportskoj dvorani Medison.

- Red je ogroman, napolju je hladno, ali rešio sam da čekam - kaže sredovečni Zrenjaninac, uz napomenu da je čuo da je sve dobro organizovano, da vakcinisanje ide brzo i da je dan ranijer samo u Medisonu, vakcinisano 500 Zrenjaninaca.

Osim onih koji se do sada nisu prijavili, redovno se vakcinišu i prijavljeni građana, a prednost imaju stariji.

 

 


Kineskom vakcinom imunizovano 35.000 Zrenjaninaca

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Zrenjaninu, do sada je vakcinom kineskog proizvođača vakcinisano 35. 052 građana, uz napomenu da je prvom dozom te vakcine, vakcinisano  18.198, a drugom 16.854 lica. 

Ukupno vakcinisanih lica vakcinom Pfizer – BioNTech Covid je 7. 471, od kojih je prvom dozom vakcinisano 4.698, a drugom 2.773.     

Ukupan broj vakcinisanih lica vakcinom Astra Zeneca je 2.275, prvom dozom Sputnik V  vakcine vakcinisano  je 3.627, a drugom  1.812 lica. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set