• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

09.04.2021

11:25

POTRESNO SVEDOČENJE SUPRUGA TRAGIČNO PREMINULE PREDSEDNICE SUDA! Mnogo je radila, stres je bio okidač za njenu smrt

Vesti

POTRESNO SVEDOČENJE SUPRUGA TRAGIČNO PREMINULE PREDSEDNICE SUDA! Mnogo je radila, stres je bio okidač za njenu smrt

Podeli vest

Gordana Milentijević (54) predsednica Osnovnog suda u Majdanpeku pronađena je mrtva u stanu koleginice D.N. sa posla, koji se nalazi u zgradi Samačkog hotela u ulici Hajduk Veljka u gornjem delu Majdanpeka

Prema još uvek nezvaničnim informacijama do kojih je došao Informer, one su bile zajedno. Sa njima u društvu neko vreme bio je i još jedan nekadašnji radnik Osnovnog suda u Majdanpeku. Kako se sve odigralo i koji je uzrok ove tragedije u Majdanpeku znaće se nakon sprovedene istrage.

- Moja Goca je otišla kod koleginice kao i uobičajeno, ja sam znao, jer su se družile. Šta se tačno dogodilo ne znam. Poslednjih dana mi se žalila na zdravstvene probleme, jer je inače kuburila sa visokim krvnim pritiskom. Koristila je terapiju, međutim veliki pritisak na poslu u sudstvu je sve stresno možda je bio glavni okidač ovome što nas je zadesilo. Nije imala odmor, ljutio sam se zbog toga i proteklog vikenda je radila, donosila predmete koje nije stizala da završi, radila je kući.

Bila je predana poslu, imala je jako dobre rezultate. Kolege iz Višeg suda su je uvek zvale za konsultacije, a po rezultatima u radu je bila među najboljim sudijama u Okrugu , bez ikakve mrlje u karijeri. Na mestu predsednika Osnovnog suda ovde u Majdanpeku je jako dugo - o svojoj supruzi kaže vidno potresen suprug Robert.

Obdukcijom biće otvrđen tačan uzrok smrti

Nadležni organi Policijske stanice u Majdanpeku kao i Službe hitne medicinske pomoći majdanpečkog Doma zdravlja izašli su na uviđaj kako bi se došlo do tačnih informacija kako se ovaj nemili događaj desio, a po nalogu Višeg javnog Tužilaštva u Negotinu nadležni sudske medicine iz Niša obaviće obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Ono što smo saznali u zgradi Osnovnog suda u Majdnapeku sudija Gordana Milentijević se nije pojavila na poslu i na zakazana suđenja uz obrazloženje strankama od strane zaposlenih u ovoj ustanovi , da je odsutna zbog bolesti,kaže jedna od stranaka koja je imala zakazano ročište upravo kod nje.

Javila se sekretarici da neće doći na posao

Takođe još uvek prema nezvaničnim informacijama do kojih je Informer došao, Gordana Milentijević je tog jutra javila svojoj sekretarici da nije u mogućnosti da dođe na posao jer se loše oseća.

Nakon toga već u 11 časova na telefonski poziv više nije odgovarala. Meštani Majdanpeka su u šoku i neverici.

- Juče ujutru sam je video. Nije mi bilo ništa čudno u ponašanju što bi ukazivalo da sluti na tragediju. Uredno mi se javila kao i ja njoj tako da sam zatečen vešću i vrlo potresen. Pogotovo što sam pozanavao Gocu i njenog supruga Roberta, koji mi je bio kolega - kaže jedan od poznanika porodice Milentijević Jaredić.

Gordana Milentijević, predsednica Osnovnog suda u Majdanpeku biće sahranjena u svom rodnom Kragujevcu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set