• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

20.04.2021

11:17

Navijači čačanskog lokalnog kluba PRETUKLI POPA KOJI JE INAČE GOLMAN SUPARNIČKOG TIMA: Popadija pokušala da iz razdvoji, pa i sama dobila udarac

Vesti

Navijači čačanskog lokalnog kluba PRETUKLI POPA KOJI JE INAČE GOLMAN SUPARNIČKOG TIMA: Popadija pokušala da iz razdvoji, pa i sama dobila udarac

Podeli vest

Nakon utakmice između FK „Crnokosa“ iz Kosjerića i FK „Omladinac“ iz Zablaća, nakon izgubljenog meča navijači tima iz čačanskog Zablaća pretukli su golmana kluba iz Kosjerića, Blagoja Gavrilovića koji je ujedno i pop te parohije, a udarci nisu zaobišli ni njegovu ženu popadiju.

„Nakon završene utakmice navijači su sedeli u bašti lokala pored stadiona, prvo su provocirali verbalno, a onda kad su krenuli da sednu u kola vratili su se i udarali našeg golmana. On je pao na samo nekoliko centimetara od ivičnjaka, ne smem ni da zamislim šta bi bilo da je udario u njega. Popadija je bila u blizini i pokušala da ga odbrani i smiri situaciju, ali i nju su udarili nogom u predelu grudi i to sve pred očima dece“, rekao je za RINU, Zoran Antonijević predsednik FK „Crnokosa“ iz Kosjerića.

Foto: rina

Pretučeni pop, koji je i golman lokalnog tima

Kako ističe, paroh Blagoje je omiljeni igrač u klubu, ali i omiljen među parohijanima, a u ovom incidentu zadobio je teže telesne povrede i upućen je na bolničko lečenje u Užice.

„Na svoju odgovornost je potpisao i izašao kući, ali ima povrede glave, jedno oko mu je potpuno zatvoreno. Ovo je potpuni poraz za sport. Moram da priznam da su igrači bili fer i korektni, nakon rezultata u našu korist, ali navijači su zaista loše postupili. Ovakve situacije su nedopustive“, rekao je Antonijević.

Sveštenik Blagoje već godinama brani mrežu FK „Crnokosa“ iz Kosjerića, počeo je da trenira u klubu „Sloga“ iz Kraljeva sa kojim  je bio na pragu da uđe u prvu ligu, ali je ljubav prema svešteničkom pozivu ipak preovladala, a fudbal je ostao samo hobi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragoljub

pre 2 godine

Диван човек и свештеник, који воли и фудбал. Годинама одлазим у Ужичку Мионицу у сеоски туризам и трудим се да не пропустим недељну литургију у Ражанској цркви у којој службу врши отац Благоје! Желим им брзи опоравак.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set