• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.04.2021

13:18

Vučiću se čovek u uživo prenosu POŽALIO, predsednik ljutito poručio Drobnjaku: NE INTERESUJE ME GDE JE PROBLEM, IDI TAMO I REŠI TO! Video

Vesti

Vučiću se čovek u uživo prenosu POŽALIO, predsednik ljutito poručio Drobnjaku: NE INTERESUJE ME GDE JE PROBLEM, IDI TAMO I REŠI TO! Video

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je tokom otvaranja obilaznice oko Beogada, od Ostružnice do Orlovače, razgovarao sa građaninom koji mu se požalio zbog problema sa uknjiženjem parcele na trasi obilaznice i obećao da će lično proveriti u čemu je problem


Vučiću se na otvaranju obilaznice obratio građanin tvrdeći da parcela na trasi obilaznice pripada njegovoj pokojnoj majci i da za nju nije mogao da dobije naknadu, pošto nije mogao, kako je rekao, da je uknjiži na svoje ime kao vlasnik zbog opstrukcije.


Predsednik ga je upitao u čemu je problem i obećao da će lično proveriti o čemu se radi.

"Ne mogu da dođem do posedovnog lista na svoje ime da bih mogao da pokrenem tužbu", rekao je taj građanin, a Vučić je upitao ko je nadležan i zadužio direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka da to reši.

Foto: printscreen

Drobnjak je kazao da je verovatno problem u vezi sa izmenama katastra.

"Ne interesuje me gde je problem, nego da se reši. Drobnajk idi tamo i stvarno reši problem", kazao je Vučić direktoru Puteva Srbije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jana

pre 2 godine

Вучић је спреман да саслуша свачије проблеме, па тако и од овог човека, после чега је одмах одреаговао.

Krajišnik

pre 2 godine

Dali je to način i zašto se mora tako? Verovatno zbog osionih i sujetnih kadrova. Mnogi su se uhlebili i umislili, reagovao sam u više navrata u svom OOSNS, tek kad su se sami uverili u sred izborne kampanje su ih smenili. Obično takvi završavaju neke poslove i prodaju maglu tvrdeći kako im je naređeno "odozgo". Glišić treba da uvede više kontrole, papir trpi sve, tako se pojave sa bog da te pita kakvim podrška a, a rezultat 0.

Jelena

pre 2 godine

Kod predsednika nema nerešivih problema, svi treba da slede njegov primer

Ivana

pre 2 godine

Trebalo bi da se rešavaju ovakve stvari, ali zaista u hodu. Srbija treba svima da pomogne.

Marko

pre 2 godine

Vučić je čovek iz naroda koji se ne libi da sasluša svakoga ko mu se obrati i da pomogne i reši problem ako postoji rešenje.

Ana

pre 2 godine

Kod Vucica se sme reci svaki problem, uz to se potrudi da pomogne u resavanju, zato su poneki ljubomorni, mogli bi pojedinci ugledati se na njega.

Marija

pre 2 godine

Svako ima neki problem a Vučić je uvek tu kada mu se neko požali da proba da reši. U tome je odlika velikih ljudi!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set