• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

10.05.2021

16:14

SARA SOTI ČAČANKA U LAS VEGASU! Otkrivamo ko je tajanstvena kuma sa venčanja Lene Karaklajić i Stefana Adžića/FOTO/

Vesti

SARA SOTI ČAČANKA U LAS VEGASU! Otkrivamo ko je tajanstvena kuma sa venčanja Lene Karaklajić i Stefana Adžića/FOTO/

Podeli vest

Devojka u crnoj haljini koja je ovog vikenda bila kuma na venčanju trenera Stefana Adžića i Lane Karaklajić, ćerke glumice Tanje Bošković, je glumica Sara Sotti (30), inače Čačanka koja od 2013. godine živi u Americi

Sara je udata za američkog producenta Fabricija Sottija sa kojim ima šestogodišnju ćerku Thaliju. Sara zbog korone skoro dve godine nije dolazila u Srbiju, a ovoga puta na kratko je došla zbog venčanja najbolje prijateljice. 

Foto: I.M.

 

 

- Venčanje je održano u kripti Hrama Svetog Save na Vračaru, u uskom krugu porodice. Zbog venčanja sam posle skoro dve godine došla u Srbiju. Raduje me sreća mojih prijatelja - priča Sara koja je Lanu upoznala na Akademiji umetnosti gde su 2013. diplomirale.

Foto: I.M.

 

- U klasi profesora Nebojše Dugalića diplomirali smo predstavom "Per Gint" Henrika Ibzena. Sa nama su bili Milica Gojković, Olja Lević, Tanja Markov, Maja Šuša, Lora Đurović, Miljana Popović, Jovan Jelisavčić i Neven Bujić.

- Nisam dolazila skoro dve godine, nažalost, korona je ovde odnela meni drage ljude. Dolazak mi je veoma teško pao. Korona je učinila da se mnogo više plašim za svoje bližnje, ti strahovi na daljinu znaju da budu haotični. Meni lično korona u Americi je ograničila slobodu koju sam ranije imala - kaže ona.

Foto: I.M.

 

Sara sa suprugom i ćerkicom živi u Las Vegasu, brine o svojoj porodici i kaže da se trudi da bude najbolja domaćica na svetu. 

-  Čačak i Srbiju sam ponela sa sobom u Ameriku, hranu, začine, kulturu, običaje. Naš komšiluk redovno degustira gibanice, bureke, sarme, proje, ajvar, džemove i pekmeze, slatko od raznog voća...jedino se muž nekad ljuti kad poklonim teglu ajvara govoreći mi "da se ne bahatim previše, jer smo to u tegli mešali 16 sati" - kaže Sara.

Korona zaustavila normalan život u Americi

Sara kaže da je u Americi korona bukvalno zaustavila normalan život.

- Više ništa ne planiram. Već dugo vremena se kastinzi ne održavaju, nema nikakvih događaja, a svet šou biznisa je bukvalno stao. Život se preselio na društvene mreže i tamo se sada oglašavaju poznati. 

Foto: I.M.

 

Ja sam se u potpunosti posvetila porodici i vrlo uspešno predstavljam sebe upravo na društvenim mrežama. Na TikTok-u imam više od 90 hiljada pratilaca i odlično se zabavljamo. 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set