• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

18.05.2021

16:39

OŠTRO OKO KIKINDSKIH STRELIČARA! Iz misije na Zlatiboru "Apolo" se vratio sa šest medalja!

Vesti

OŠTRO OKO KIKINDSKIH STRELIČARA! Iz misije na Zlatiboru "Apolo" se vratio sa šest medalja!

Podeli vest

Na Otvorenom kupu Zlatibora u Field streličarstvu, takmičari kikindskog „Apola“, u konkurenciji oko 50 učesnika iz Srbije, osvojili su u nedelju četiri zlatne i dve bronzane medalje.

Najbrojniji nastup do sada Streličarkog udruženja „Apolo“ van Kikinde, sa devet takmičara, završio se zapaženim rezultatima. Đorđe Mišković i Danijel Mikan osvojili su zlatne medalje olimpik stilom u kategoriji kadeta, a s obzirom da su imali isti broj upucanih poena, delili su prvo mesto.

Foto: V.N.

 

Olimpik stilom u kategoriji juniorki zlatom se okitila Sara Zamurović, dok je u stilu goli luk najpreciznija bila veteranka Sonja Šimon.

U kategoriji veterana olimpik stilom,odnosno instinktivnim lukom, bronza je pripala Jožefu Olahu i Ljubomiru Zamuroviću.

Foto: V.N.

 

- Field je tip takmičenja na kojem se gađa 12 meta u dva kruga sa po tri strele na različitim distancama i položajima na otvorenom prostoru. Takmičenje je bilo izuzetno zahtevno, imajući u vidu da se održavalo na 900 metara nadmorske visine, po brdovitom terenu i vrlo promenljivom kišnom i vetrovitom vremenu-rekao je Zaviša Lučić, trener Streličarskog uduženja „Apolo“.

Seniori Zaviša Lučić i Goran Nedomački, kao i veteran Dragan Čobić imali su zapažen učinak u stilu olimpijski luk.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set