• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

18.05.2021

23:05

JAVILA SE NESTALA DEVOJČICA TOMANIJA (15) IZ BOGATIĆA! Ima uslov za roditelje da se vrati kući!

Vesti

JAVILA SE NESTALA DEVOJČICA TOMANIJA (15) IZ BOGATIĆA! Ima uslov za roditelje da se vrati kući!

Podeli vest

Poručila da je otišla dobrovoljno, te da zna da bi njena ljubav bila zabranjena

Odbegla maloletnica Tomanija D. (15) i njen dečko Baja Milovanović (19) iz Bogatića, za kojima policija traga poslednjih nedelju dana, javili su nam se večeras iz svog skrovišta. Oboje su bili raspoloženi i nasmejani, a devojčica je prvo poručila roditeljima da ne treba da brinu za nju jer je dobrovoljno napustila kuću i da će se vratiti sa svojim dečkom kada povuku prijavu protiv njega za navodnu otmicu i prihvate da ostane sa njim.

- Nije tačno da sam oteta, dobrovoljno sam pobegla od kuće. Ja sam se zaljubila u njega, volim ga i hoću da budem sa njim, a drugačije nisam mogla osim da pobegnem. Oni bi mi sigurno branili, kao i ranije što su mi branili da imam dečka i da se zabavljam - rekla je devojčica.

Dodaje da se pre tri dana telefonom javila roditeljima i poručila im da ne brinu, da nije oteta, i da je ocu i majci postavila uslove pod kojima će se pojaviti sa, još uvek za sve, pa i policiju - tajne lokacije na kojoj se kriju.

- Kada prestanu da nas traže i pristanu da budemo zajedno, pojaviću se i ako treba ići i u policiju i Centar za socijalni rad - poručila je ona.

Foto: pritnscreen

Otkrili su kako su zajedno isplanirali da pobegnu. Ona se iskrala kroz prozor svoje kuće prošlog utorka u zoru i sa Bajom nestala u nepoznatom pravcu. Iz skrovišta su na Fejsbuku emitovali video poruku njenim roditeljima, u kojoj je ona nasmejana, našminkana i vesela.

- Upoznali smo se preko društvenih mreža, dopisivali smo se, a kada je ona došla u Srbiju videli smo se nekoliko puta. U kontaktu smo oko šest meseci, a u vezi otprilike poslednja tri meseca. Kada smo se videli, smo shvatili smo da ne možemo jedno bez drugog - rekao je Baja.

Njeni roditelji, otac Slavko i majka Marina su policiji u Bogatiću prošlog utorka prijavili nestanak ćerke. Pomišljali su da je oteta sve dok zaljubljeni par posle četiri dana na Fejsbuku nije objavio zajedničku sliku.

Posle toga ih muči sumnja da je njihova ćerka dobrovoljno napustila kuću. Posumnjali su i da je to učinila zbog zabranjene ljubavi, što su im ćerka i njen izabranik i potvrdili prvo preko fotografija i komentara na Fejsbuku, a onda i kada su im pre tri dana telefonom poručili da ih niko ne može rastaviti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set