• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.05.2021

07:29

PONOVO PADAVINE Danas promenljivo oblačno, povremeno kiša!

Vesti

PONOVO PADAVINE Danas promenljivo oblačno, povremeno kiša!

Podeli vest

U Srbiji se danas očekuje promenljivo oblačno, u većini mesta s dužim periodima sunčanog vremena, samo na severu i zapadu ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije


Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura od 10 do 16 stepeni, najviša dnevna od 22 na severu do 30 na jugu i istoku.

Foto: printscreen rhmz


U Beogradu promenljivo oblačno i umereno toplo, veći deo dana suvo, krajem dana i u toku noći uz mogućnost kratkotrajne kiše.

Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura oko 14, najviša oko 25 stepeni.

Upozorenje

Na h.s. Novi Kneževac vodostaji će biti u većem porastu sa dostizanjem granice redovne odbrane od poplava 26. maja. Na Tamišu kod h.s. Jaša Tomić vodostaji su u stagnaciji sa tendencijom opadanja.

Foto: printscreen rhmz

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set