• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K.R.

11.06.2021

16:25

ZA MIONU I IVANA DECA SE OKUPLJAJU NA AERODROMU: Na humanitarnom skupu "Život daruju deca” Kragujevac će pokazati SVOJE VELIKO SRCE!

Vesti

ZA MIONU I IVANA DECA SE OKUPLJAJU NA AERODROMU: Na humanitarnom skupu "Život daruju deca” Kragujevac će pokazati SVOJE VELIKO SRCE!

Podeli vest

Humanitarni skup pod nazivom „Život daruju deca”, za prikupljanje donacija za lečenje Mione Milovanović iz Kragujevca i Ivana Davidovića iz Nove Varoši, biće organizovan u nedelju 13. juna, u periodu od 12 do 19 sati, u ulici Lazara Mićunovića broj 2, u naselju Aerodrom

Caffe bar „Bašta”, jedan od organizatora skupa, čitav pazar od toga dana uplatiće za pomoć ovim mališanima. Auto-moto klub „034 Racing Team”, koji takođe učestvuje u organizaciji ovog humanitarnog događaja, omogućiće da tog dana bude izložen karting vicešampiona Srbije za 2020. godinu, kao i vozilo prvaka u kružnim trkama.

Biće prisutni i trkači ovog kluba, koji će doneti i svoje nagrade, pa zainteresovani mogu da se fotografišu sa njima.

U okviru Dečjeg bazara, najmlađi će prodavati kokice, svoje ručne radove, kao i školski pribor,  koji donira sponzor „Škoda auto” iz Čačka. Posetioci bazara, u humanitarne svrhe moći će da kupe i umetničke slike, poklon „Energy studija”, kao i hranu koju će obezbediti „Panorama”, a posluživaće je kuvarice tog restorana…

Foto: informer.rs

 

Novac od društvenih igara, bilijara i pikada, takođe će biti uplaćen na žiro račun otvoren za pomoć Mioni i Ivanu, kao i novac prikupljen u kutijama koje biti postavljene tokom događaja.

Organizatori pozivaju Kragujevčanke i Kragujevčane da im se tog dana pridruže u što većem broju i svojim donacijama pomognu da mališani kojima je to neophodno, dobiju priliku za lečenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set