• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.06.2021

17:45

ČAS IZNENAĐENJA ŠOKIRAO UČITELJICU! Povređena nije mogla da isprati svoje četvrtake, ZATO SU ONI DOŠLI KOD NJE /VIDEO/FOTO/

informer.rs

Vesti

ČAS IZNENAĐENJA ŠOKIRAO UČITELJICU! Povređena nije mogla da isprati svoje četvrtake, ZATO SU ONI DOŠLI KOD NJE /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Anđela Petrović za 20 godina staža izvodi petu generaciju četvrtaka, ali ovo joj je prva od koje se oprašta s bolovanja

Kažu da svaki čovek celog života pamti prvog učitelja i često se do detalja seća nekih događaja s početka školovanja. Četvrtaci jednog odeljenja Osnovne škole "Danilo Kiš" u beogradskoj opštini Voždovac u četvrtak po podne priredili su iznenađenje svojoj učiteljici Anđeli Petrović koje će pamtiti i oni i ona, a već dva dana se prepričava po društvenim mrežama.

Foto: informer.rs

 

Ovo je Anđelina peta generacija za 20 godina staža i prva koju ispraća s bolovanja! Pre nekoliko dana, naime, zbog povrede noge, morala je da odsustvuje i da svoje četvrtake pred sam kraj godine prepusti drugoj koleginici. To joj je, kaže, teže palo nego bolna noga, ali su je "njena deca" zajedno sa roditeljima, tvrdi, preporodili.

U parku, u blizini škole, a sticajem okolnosti i učiteljičinog stana, đaci su joj priredili mini performans. Stajali su jedan do drugog držeći u rukama ispisane reči poruke: "Učiteljica posadi seme koje ostaje za ceo život. Hvala vam na znanju, trudu, ljubavi, pažnji koju ste nam pružili. Volimo vas puno! Vaša deca! Generacija 2010/11".

Foto: informer.rs

 

Baš u to vreme, po dogovoru, i učiteljičin muž je nekako uspeo da je ubedi da bar malo stane na nogu i prošeta... A onda je učiteljica zanemela i samo stajala kao ukopana.

- Najbolji ste! - u šoku je ponavljala dok je redom grlila svoje đake sa sve zavojem na nozi. Ovo poslednje druženje s učiteljicom prošlo je uz fotografisanje uz smeh, dečju graju, znatiželjne poglede prolaznika...

PREDAVAČ IZ DOBA KORONE

Anđela Petrović je prošle godine tokom karantina bila predavač nastave na daljinu za treći razred, a na konkursu za izbor najboljeg učitelja "Mi smo heroji", kad je epidemija utihnula, osvojila je drugo mesto sa više od 30.000 glasova. Priznanje je dobila i od Društva učitelja Beograda i Evropske unije, ali je ubeđena da nema većeg priznanja od iskrene ljubavi đaka.

Foto: informer.rs

 

- Istovremeno sam i tužna i srećna, a i ponosna, ne znam kako bih opisala ovaj osećaj. Jedino znam da mužu neću oprostiti što me je na prevaru izveo ovako nesređenu - rekla je Anđela smejući se.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set