• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

07.07.2021

18:00

DEVOJKE TVRDE DA SU PRETUČENE U HERCEG NOVOM SAMO ZATO ŠTO SU SRPKINJE! Drama u Crnoj Gori, VREĐALI IH I PSOVALI?!

Vesti

DEVOJKE TVRDE DA SU PRETUČENE U HERCEG NOVOM SAMO ZATO ŠTO SU SRPKINJE! Drama u Crnoj Gori, VREĐALI IH I PSOVALI?!

Podeli vest

Natalija Šipetić iz Čačka i Danica Tramošljanin iz Beograda tvrde da su fizički napadnute i vređane na nacionalnoj osnovi u Herceg Novom

Kako navode, njih je 29. juna pretukao, portir smeštaja u kojem su, kako navode, bile zaposlene od 26. do 30. juna.

Natalija Šipetić je rekla da su nakon fizičkog napada vređane na nacionalnoj osnovi samo zato što su Srpkinje!

Prema policijskom zapisniku u koji smo imali uvid, Natalija je navela da im je napadač nakon obračuna koji se desio jer su posle izlaska u smeštaj dovele drugove, uputio brutalne uvrede, kao i da im je, kada su slučaj prijavili policijskoj upravi Herceg Novi, rečeno da je to uzaludno i da je cela policijska stanica pod vlasništvom Radulovića, vlasnika pomenute kompanije.

- Govorio je "da će mi je*ati majku Srpsku, da će me pojesti mrak i da će me vratiti u Srbiju". Usled pretrpljenog stresa i fizičkog nasrtaja dobila sam epileptične napade, nakon 13 godina od lečenja iste bolesti, zbog kojih sam se javila Domu zdravlja u Herceg Novom - rekla je, dalje tvrdeći da su nepoštovanje trpele i od strane drugih zaposlenih.

- Diskriminisane smo i po pitanju seksualnog opredeljenja, obzirom da smo lezbejke - rekla je ona, dodajući da su odmah dale sporazumni otkaz koji nije potpisan, kao i da su iz kompanije odbili da predaju njihove dozvole za rad u inostranstvu.

One su i privedene na saslušanje u prekršajnom sudu Herceg Novog jer se nisu odazvale pozivu na saslušanje koje im nije uručio menadžer Marka Smolovića.

- U tom procesu nas je jedan od policijskih organa vređao na polnoj osnovi, rečima: „Ja bih vama udario jednu vaspitnu da ostanete kod kuće zauvek, žene u Crnoj Gori nemaju prava glasa, njima je mesto u kući" - rekla je ona i dodala da je na samom saslušanju priložen snimak nadzornih kamera iz smeštaja gde se napad vidi. Nekoliko dana kasnije, kao tvrdi sagovornica Kurira, iz Kotora se uputila ka Herceg Novom.

- Pratila su me kola i osoba na motoru. Osoba na motoru mi je kada sam se zaustavila pokazala vatreno oružje uz reči: „Deja ti je poručio da povučeš tužbu ili će te pojesti mrak, to ti ja garantujem, nestaćeš sa lica zemlje." Srpkinje navode da su zaštitu dobile od policijske uprave Kotor, kao i medicinsku pomoć od dr Kovač i opšte bolnice Risanj.

Menadžment pomenute kompanije se nije oglašavao niti odgovarao na pitanja medija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
master

pre 2 godine

Ako ste iz cg a srpkinje to je jedna stvar ali aki ste iz srbije, ili ste nepismene ili ne nacitane, treba da znate da da je cg neprijateljska drzava, tako se ponasa, sa Krivim, Becicim, Abazovicem.

Vid

pre 2 godine

Srbi , ovo je potvrda da u ovu neprijateljsku zmlju ne treba da idete.Daleko im njihovo primorje začinjeno g.vnima.

Sale

pre 2 godine

Devojke! Tog posla u Srbiji imate koliko god hoćete. Volite more i eto vraga! Žao mi je, ali razmislite bar malo.

milica

pre 2 godine

I neka ste tako prošle- bolje da se kupate na bilo kojoj reci ili jezeru u SRBIJI nego da trošite novac kod TAKVIH....ljubitelja svih koji mrze Srbe....

R M

pre 2 godine

DRAGO MI JE. DA BOG DA KO JE OTIŠAO NA LETOVANJE U CRNU GORU DA SE BE VRATI...

Laki

pre 2 godine

I ako su dobile batine, koj cete m..j u CG jer vam nije jasno da nas ne zele sta treba još da vas opameti i otrezni, pa vi opet trcite i ostavljajte crkavicu mukom zaradjenu takvima koj vas mrze,tuku,omalovazavaju,vredjaju itd.. Vidi se stvarno da smo mi jedan retardiran narod, ma mi smo svetski fenomen zvani Srbi i ako tako nam i treba jer mi to sami zelimo.

token

pre 2 godine

Dragi crnogorci doce i taj 3 svetski rat pregazicemo vas a vi cete opet da se zovete srbi jer ste uvlakuse!!

Dada

pre 2 godine

Ja gluplju priču u životu pročitala nisam. Juče sam se vratila iz divnog Herceg Novog, ako su tamo ove dve bile maltretirane jer su Srpkinje ja skačem s Brankovog mosta

Solo

pre 2 godine

Samo vi idite dole na letovanje kod krimi drzave crne gore i neka vas prebijaju i sikaniraju jer ste suvise glupi da razumete da vas ta zemlja vise nezeli na svojim plazama i da nas narod vise nije dobro dosao jer smo kako kazu milogorci genocidni. Dosta nasih Novina jos uvek reklamira crnu goru kao nasu destinaciju da ostavljamo pare dole a nasi ljudi se sikaniraju i omalovazavaju a negde dobiju i batine. Pa neznam sta ce nasi vladini predsatavnici da poruce narodu koji svremena na vreme dobija batine dole. Vreme je da im se uvedu vize i da zavrsimo sa njima i njihovim plazama od 50m, onda nemas gde da parkiras auto, onda nemas vode da se okupas kad se vratis sa plaze a ponekad celom mestu iskljuce struju.. A vi Novinari morace te da prestanete da reklamirate tu bankrotiranu krimi drzavu zvanu Milo-Eskobar..nasem narodu.

Rade

pre 2 godine

Ako vam je, šta ste tražile dole kod njih....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set