• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pressserbia.com

30.07.2021

15:28

Srbija je dobila novi turistički dragulj: 4 zvezdice obasjale Oblačinsko jezero!

Pressserbia.com

Vesti

Srbija je dobila novi turistički dragulj: 4 zvezdice obasjale Oblačinsko jezero!

Podeli vest

Srbija je dobila još jedan turistički dragulj i to sa četiri zvezdice, a opština Merošina, tačnije Oblačinsko jezero krasi novi, luksuzni turističko-ugostiteljski kompleks SP RESORT Turističko naselje – hotel Oblačinsko jezero

Na samo 20 kilometara od Niša, u savršenom prirodnom okruženju, tik uz Oblačinsko jezero  nalazi se novi turističlki kompleks koji će, sasvim je sigurno, pozicionirati ovaj deo Srbije na regionalnoj ali i svetskoj turističkoj mapi. Decenijama unazad u nepravedno zapostavljenu prirodnu oazu nisu ulagana finansijska sredstva, ali je uz maksimalno zalaganje vodećeg čoveka JP "Stara planina" Gorana Karadžića i njegovog tima, ovaj deo Srbije doživeo turistički bum. Stara planina je stala rame uz rame sa vodećim evropskim planinskim centrima, a turističku ponudu jednog od najlepših delova Srbije od sada će krasiti i SP RESORT na Oblačinskom jezeru.

Foto: Pressserbia.com

Luksuzni hotel satkan od mahom prirodnih materijala, savršeno se uklopio u okruženje, a gostima su na raspolaganju udobne, stilski i ambijentalno uređene smeštajne jedinice, restoran sala sa kaminom, zatim otvorene terase i letnji bar u neposrednoj blizini vode. Hotel je smešten u hladovini borova na samo nekoliko desetina metara od vode, pa se uz lagani povetarac stiče utisak da ste na morskoj obali.

Foto: Pressserbia.com

Za goste hotela obezbeđen je parking, a dozvoljeni su i kučni ljubimci, baš kao i u svim drugim objektima SP RESORT-a.

Posebnu notu hotelu daje i kulinarsko umeće dokazanih majstora gastronomije čija kreativnost je u svom najlepšem obliku došla do izražaja baš u ovom hotelskom objektu, a ponudu je zaokružena vrhunskom selekcijom pića.

Foto: Pressserbia.com

I premijerka oduševljena hotelom

Nedavno je u poseti Oblačinskom jezeru i SP RESORT-u boravila i premijerka Srbije Ana Brnabić koja nije krila oduševljenje zbog novog izgleda hotela koji je izgrađen pre više decenija, ali je tek sada dobio potpuno novi i zasluženi sjaj. Premijerka je najavila i potpunu podršku državnih institucija daljem razvoju svih projekata SP RESORT-a.

Foto: Pressserbia.com

Ana Brnabić i Goran Karadžić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set