• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

07.08.2021

08:13

U Srbiji danas sunčano i toplije

Vesti

U Srbiji danas sunčano i toplije

Podeli vest

U Srbiji i Beogradu danas će biti pretežno sunčano i toplije.

Vetar će biti slab do umeren, jugoistočni, uz jutarnju temperaturu od 13 do 18 stepeni i najvišu dnevnu od 31 do 34 stepena.

U Beogradu će jutarnja temperatura biti oko 18 stepeni, a najviša dnevna oko 32 stepena.

Republički hidrometeoroloski zavod (RHMZ) izdao je juče upozorenje na visoke temperature od nedelje, i do 37 stepeni.

U nedelju će u celoj Srbiji, a na jugu od ponedeljka do srede biti veoma toplo, sa maksimalnom temperaturom do 37 stepeni.

Prema prognozi, do 14. avgusta biće pretežno sunčano, u ponedeljak uz lokalni razvoj oblačnosti u planinskim predelima, a u utorak ponegde i u ostalim krajevima s kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.

Temperatura će tokom celog perioda biti iznad prosecnih vrednosti, a najtopliji dan biće nedelja sa temperaturom u vecini mesta preko 35 stepeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set