• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

09.08.2021

15:41

POD HITNO PRESTANITE SA OVIM! Čak 11 Nišlija vozilo u alkoholisanom stanju!

Vesti

POD HITNO PRESTANITE SA OVIM! Čak 11 Nišlija vozilo u alkoholisanom stanju!

Podeli vest

Niška policija u redovnoj kontroli saobraćaja tokom vikenda i jutros, zadržala je jedanaest vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola od kojih se četvorica terete i za nasilničku vožnju

Policija je jutros na području grada alkotestirala pedesetogodišnjeg vozača “zastave” i ustanovila da ima 2.29 promila alkohola u organizmu kao i četrdesetogodišnjeg vozača “škode” koji je upravljao sa koncentracijom alkohola od 2.43 promila. Obojica su zatečena za volanom iako im je prethodno izrečena mera zabrane upravljanja vozilima “B” kategorije – saopštila je niška Policijska uprava.

Kako se dalje navodi u saopštenju, saobraćajna policija je noćas na području grada alkotestirala pedesetogodišnjaka koji je sa “fordom” krećući se suprotnom trakom, zaobišao zaustavljenu kolonu vozila i prešao preko pruge iako je rampa bila spuštena i ustanovila da je imao 2.08 promila alkohola u organizmu.

U Aleksincu je alkotestiran pedesetpetogodišnjak vozač “opela” koji je upravljao vozilom sa 2.06 promila i koji je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj niko nije povređen. Četvorici vozača je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će zbog nasilničke vožnje biti podnete prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja. Takođe, policija je zadržala do 12 sati još sedam vozača koji su upravljali automobilima sa 1.91, 1.62, 1.60, 1.57, 1.51, 1.42 i 1.33 promila alkohola u organizmu – navela je policija.

Apelovano je na građane da ne upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola i striktno poštuju sve saobraćajne propise jer na taj način čuvaju svoj i živote ostalih učesnika u saobraćaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set