• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.08.2021

09:30

USPOREN SAOBRAĆAJ NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA! Na granicama nema zadržavanja

AMSS

Vesti

USPOREN SAOBRAĆAJ NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA! Na granicama nema zadržavanja

Podeli vest

Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica ka Bubanj Potoku, usporeno je odvijanje saobraćaja pa se apeluje na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju saobraćajnu signalizaciju, saopštili su danas Putevi Srbije

Na auto-putu između Niša i Pirota, radovi na sistemu za odvodnjavanje su na izlazu iz tunela Bancarevo, a za saobraćaj je zatvorena zaustavna traka i povremeno dolazi do zatvaranja vozne saobraćajne trake.

U tunelu Bancarevo za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom, u smeru ka Pirotu.

Na putu Kosmaj-Mladenovac, kod mesta Koraćica, do 11. septembra svakodnevno od sedam do 17 sati, izvode se radovi na sanaciji kolovoza uz naizmeničo propuštanje vozila.

U zoni petlje Ruma na auto-putu E-70, do 20. avgusta obavljaju se radovi na pojačanom održavanju pa se u smeru ka Beogradu saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu Miloš Veliki između Ljiga - Takova, u smeru ka Beogradu, do 18. avgusta svakodnevno u vremenu od sedam do 16 sati obavljaju se radovi na ispiranju kišne kanalizacije.

Zbog toga je za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom.

Putevi Srbije saopštavaju da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 sati na izlasku iz Srbije na Horgošu i Kelebiji teretnjaci čekaju četiri sata, dok se putnička vozila na izlasku prelaza Gostun zadržavaju pola sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set